Walmart, de bekende Amerikaanse supermarkt, heeft onlangs een wel heel bijzonder product aan haar assortiment toegevoegd: een Tiny Home. Dit kleine huis in schuurstijl is verkrijgbaar voor slechts $ 9.270 en biedt talloze mogelijkheden voor opslag en personalisatie.

Een uniek ontwerp van Walmart

De Arlington 12 x 20 houten schuurset is uitgerust met een zolder op de tweede verdieping en hoge zijwanden, waardoor er voldoende ruimte is voor al je opslagbehoeften. De woning heeft gevelramen, dubbele deuren en een volledige zolder met een hoofdruimte van 1,20 tot 1,80 meter.

Wat dit Tiny House extra speciaal maakt, is dat kopers het kunnen personaliseren naar hun eigen smaak. Verlichtingsarmaturen, verf en dakspanen zijn niet inbegrepen bij de aanschafprijs, maar kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het winkelwagentje tijdens het bestelproces.

Amerikaanse supermarkt Walmart biedt een Tiny Home aan van bijna $10,000

Bron: Walmart

De populariteit van Tiny Houses in de VS

Kleine huizen zijn al geruime tijd erg populair in de Verenigde Staten. Met stijgende huurprijzen en de behoefte om te minimaliseren of te verkleinen, bieden deze compacte woningen een aantrekkelijke oplossing voor veel mensen.

De Tiny Home van Walmart heeft zelfs de aandacht getrokken van House Beautiful, een toonaangevend tijdschrift op het gebied van interieur en design. Het is geselecteerd als een van de “12 prefab kleine huizen met een grote stijl”. Dit onderstreept nogmaals de bijzonderheid en aantrekkingskracht van dit product.

Een betaalbaar en veelzijdig alternatief

Met een prijskaartje van slechts $ 9.270 biedt Walmart met deze Tiny Home een betaalbaar alternatief voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte of opslagmogelijkheden. Of je nu behoefte hebt aan een hobbyruimte, thuiskantoor of gewoon wat extra bergruimte, dit huis in schuurstijl kan aan al deze wensen voldoen.

Bovendien is het feit dat kopers het huis kunnen personaliseren een groot pluspunt. Zo kun je ervoor zorgen dat het perfect past bij je eigen stijl en behoeften.

De introductie van deze Tiny Home door Walmart zeker bijzonder te noemen. Het biedt mensen de mogelijkheid om hun dromen waar te maken, zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten. Of je nu op zoek bent naar extra ruimte, wilt minimaliseren of gewoon geïnteresseerd bent in de Tiny Home trend, dit product is zeker het overwegen waard.