Charlie Puth, de getalenteerde zanger en songwriter die bekend staat om zijn hitsingles zoals “One Call Away” en “See You Again”, heeft besloten om zijn prachtige woning in de exclusieve wijk Trousdale Estates in Beverly Hills te verkopen. Met een vraagprijs van iets minder dan $ 17 miljoen, biedt deze moderne residentie luxe voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels.

De carrière van Charlie Puth

Op slechts 18-jarige leeftijd kreeg Charlie Puth al aandacht met zijn YouTube-video’s waarin hij zijn unieke muzikale talent liet zien. Sindsdien heeft hij indruk gemaakt met zijn debuutalbum ‘Nine Track Mind’ dat in 2016 werd uitgebracht. Hitsingles zoals “Marvin Gaye” en “See You Again”, die twaalf weken op nummer één stonden in de Billboard Hot 100, hebben hem wereldwijde erkenning gebracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlie Puth (@charlieputh)

Charlie Puth zet zijn megalomane villa in de etalage

Het pand dat Charlie Puth nu verkoopt, staat bekend als ‘The de Cordova House’ en is ontworpen door architect Rex Lotery. Gebouwd halverwege de jaren zestig, heeft het huis onlangs een renovatie ondergaan om het naar moderne standaarden te brengen. Met vier slaapkamers, vijf badkamers en maar liefst 4.800 m² aan leefruimte op een terrein van een halve hectare, biedt de woning voldoende ruimte en privacy.

Luxe voorzieningen en unieke kenmerken in Beverly Hills

Het hoogste niveau van de villa heeft verschillende hoogtepunten, waaronder een opvallende zwevende trap die meteen de aandacht trekt. De gezellige zithoek en eetkamer met sculpturale kroonluchter creëren een elegante sfeer. De gastronomische keuken is een droom voor elke chef-kok, terwijl de hoofdslaapkamer is uitgerust met een spa-geïnspireerde badkamer waarin ontspanning centraal staat.

Buiten kunnen bewoners genieten van het prachtige aangelegde terrein dat onder andere beschikt over een verfrissend zwembad, een zonnedek, een vuurplaats en meerdere plekken om buiten te loungen en te entertainen. Het pand ligt afgelegen achter hekken en hoge heggen, waardoor maximale privacy wordt gegarandeerd. Bovendien is er een ruime motorcourt waar maar liefst negen voertuigen kunnen worden geparkeerd.

Trousdale Estates in Beverly Hills staat bekend om zijn exclusiviteit en luxe levensstijl. Gelegen in de heuvels van Los Angeles biedt deze wijk prachtige uitzichten op de stad en de omliggende natuurlijke schoonheid. Het is dan ook geen verrassing dat veel beroemdheden ervoor kiezen om hier hun thuisbasis te maken.