De bekende Nederlandse radio-dj Wietze de Jager, die onlangs emigreerde naar Bonaire, heeft een driekamerappartement gekocht in de populaire buurt Amsterdam Oud-West. De prijs van het appartement lag maar liefst € 68.000 boven de vraagprijs, wat aangeeft dat er veel interesse was in deze woning.

Luxe en comfortabel woongenot

Het appartement biedt een woonoppervlakte van 73 vierkante meter en beschikt over drie kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. Daarnaast is er een luxe open keuken aanwezig en een balkon waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de omgeving.

Met deze aankoop heeft Wietze de Jager niet alleen een prachtig stukje vastgoed in handen gekregen, maar ook een comfortabele woonomgeving waar hij zich thuis kan voelen. Het appartement is modern ingericht en voorzien van alle gemakken die je mag verwachten in een hedendaagse woning.

DJ Wietze de Jager koopt driekamerappartement in naast het Amsterdamse vondel park

Bron: Bekende Buren

DJ Wietze de Jager koopt driekamerappartement in naast het Amsterdamse vondel park

Bron: Bekende Buren

Financiële details van DJ Wietze de Jager

Om deze woning te kunnen financieren, heeft Wietze de Jager volgens Bekende Buren een hypotheek afgesloten ter waarde van € 750.000. Dit geeft aan dat hij vertrouwen heeft in zijn toekomstige carrière en financiële situatie.

Echter, om deze nieuwe stap mogelijk te maken, moest DJ Wietze de Jager zijn villa in Zwolle verkopen. Hij heeft deze woning uiteindelijk voor een bedrag van € 1.075.000 verkocht, maar leed daarbij wel een verlies van € 225.000.

Verhuizing naar Bonaire

Wietze de Jager is inmiddels met zijn gezin naar het prachtige eiland Bonaire verhuisd. Ondanks dat, verzekert hij zich met de aankoop van dit appartement toch van een toekomst in Nederland. Bonaire staat bekend om haar prachtige stranden, helderblauwe water en ontspannen sfeer. Het zou dan ook geen verrassing zijn als DJ Wietze de Jager ervoor kiest om daar een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen.

Het is begrijpelijk dat hij naast zijn succesvolle carrière als radio-dj ook tijd wil doorbrengen met zijn gezin en genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.