Natuurliefhebbers en rustzoekers opgelet! Op slechts een steenworp afstand van de historische vestingstad Steenwijk verrijst LANDGOED De Woldberg, een buitengewoon woongebied waar u royaal en luxe kunt wonen. Gelegen op het snijvlak van Overijssel, Drenthe en Friesland biedt dit landgoed de ideale plek om te genieten van natuurlijke schoonheid en rust. In dit artikel nemen we u mee naar deze prachtige locatie en laten we zien waarom LANDGOED De Woldberg de ultieme droomlocatie is.

Een symmetrisch landhuis in Steenwijk geïnspireerd door Frank Lloyd Wright

Het deelgebied Eeser Landgoed is een lust voor het oog. Bij elke woning zult u de strakke, horizontale lijnen en ver overstekende dakranden herkennen, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Deze woningen worden gebouwd op zeer royale kavels, waardoor u kunt genieten van privacy en ruimte. Of u nu houdt van moderne architectuur of juist meer geïnteresseerd bent in traditionele bouwstijlen, op landgoed De Woldberg vindt u diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

Op dit prachtige landgoed op Funda, omringd door water en natuurschoon, bevindt zich een symmetrisch landhuis dat gebouwd is in een karakteristieke stijl. Deze bouwstijl is geïnspireerd op het werk van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright, die bekend staat om zijn prairiehuis-stijl. Het landhuis heeft een langgerekte vorm met een laag dak met overstekken, veel licht en een nauwe verbinding met buiten en de natuur. Dit imposante landhuis straalt grootsheid uit in elk detail: van de ruime kamers tot het perceel van ruim 3500 m². Alles is ontworpen met oog voor perfectie en kwaliteit, waardoor u rust en eenheid zult ervaren.

Luxe voorzieningen voor ultiem woongenot

Het symmetrische landhuis op landgoed De Woldberg biedt alles wat u nodig heeft om stijlvol, luxe en comfortabel te wonen. Met maar liefst vijf slaapkamers waarvan drie met badkamer en suite, een bibliotheek/kantoor, een souterrain met drie dubbele garage, wellness- en sportfaciliteiten, een bar en thuisbioscoop voorzien van geluidswerende isolatie bent u verzekerd van alle gemakken. Daarnaast beschikt het landhuis over een royaal gastenverblijf dat grenst aan het water, waardoor u kunt genieten van prachtige vergezichten over het gehele perceel. Bovendien is er een geïntegreerd domoticasysteem aanwezig dat zorgt voor ultiem gebruiksgemak en woongenot.

LANDGOED De Woldberg is gelegen in een omgeving die zich kenmerkt door natuurlijke schoonheid, water, vrijheid en bereikbaarheid. Rondom het landgoed kunt u naar hartenlust fietsen, varen, wandelen en vissen. In de nabijgelegen natuurgebieden zoals het Nationaal Park Weerribben-Wieden en De Wolden kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Bovendien wordt er momenteel gewerkt aan een overeenkomst tussen de gemeente Steenwijk en het Waterschap Provincie Overijssel om een sluis met verbinding naar open water te realiseren. Dit betekent dat u met uw boot vanaf LANDGOED De Woldberg het open vaarwater van Steenwijk kunt bereiken. Zo heeft u direct toegang tot plaatsen zoals Blokzijl en Giethoorn via het water.

Naast natuurschoon biedt ook de vestingstad Steenwijk diverse voorzieningen binnen handbereik. U vindt hier onderwijsinstellingen, gezondheidszorgfaciliteiten, horecagelegenheden, winkels en theater De Meenthe waar regelmatig voorstellingen en evenementen worden georganiseerd. Daarnaast zorgen de snelwegen A32 en A28 voor goede verbindingen met zowel het noorden als het midden en westen van Nederland. Vanaf het Intercity-station Steenwijk bent u binnen korte tijd in steden zoals Zwolle, Heerenveen en Utrecht.

Ervaar deze droomlocatie zelf

Bent u op zoek naar een royaal en stijlvol thuis te midden van natuurlijke schoonheid? Dan nodigen wij u van harte uit om landgoed De Woldberg zelf te komen ervaren. Hier kunt u genieten van luxe, rust en privacy in een prachtige omgeving. Of u nu interesse heeft in een modern landhuis of juist valt voor de klassieke bouwstijlen op Eeser Landgoed, er is voor ieder wat wils. Wacht niet langer en maak uw dromen waar op landgoed De Woldberg! Bekijk hier de Funda-advertentie.