Een ziekenhuis in Dubai biedt een luxe kraamsuite genaamd ‘The Apartment’ aan voor $ 6.000 per nacht. Deze suite is groter dan de meeste presidentiële suites en beschikt over weelderige voorzieningen.

Ziekenhuis Dubai beschikt over peperdure kraamsuite

De welvarende gemeenschap van Dubai staat bekend om het omarmen van extravagantie in alle aspecten van het leven, inclusief de bevalling. Dit wordt geïllustreerd door de weelderige kraamafdeling van het HMS Mirdif Hospital.

Weelderige faciliteiten

De luxe kraamsuite beslaat maar liefst 2000 m² en beschikt over een ruime woonkamer, eettafel, inloopkast en een volledig uitgeruste keuken. De suite is voorzien van hangende verlichting, een ruime badkamer en een volledig uitgeruste voorraadkast. Daarnaast is er ook nog een inloopkast die lijkt op een suite in de iconische Burj Khalifa.

Luxe familiebijeenkomst

‘The Apartment’ fungeert als een prachtige ontmoetingsplaats voor het gezin tijdens deze bijzondere periode. Naast alle luxe faciliteiten voor de moeder, is er ook gedacht aan comfortabele accommodaties voor de vader. Daarnaast is het interieur luxueus en stijlvol ingericht.

In Dubai draait alles om luxe en comfort, zelfs tijdens de bevalling. De welvarende gemeenschap hecht veel waarde aan een exclusieve ervaring, ook op het gebied van gezondheidszorg. Met ‘The Apartment’ biedt het Dubai Hospital een unieke en weelderige kraamsuite die aan alle wensen voldoet. Of het nu gaat om de ruime afmetingen, de luxe voorzieningen of het stijlvolle interieur, deze suite zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens deze bijzondere gebeurtenis. Hoewel de prijs van $ 6.000 per nacht wellicht hoog lijkt, is dit bedrag klein in vergelijking met de algehele kosten van een bevalling in Dubai. Voor welgestelde ouders die op zoek zijn naar ultieme luxe en comfort is ‘The Apartment’ in het Dubai Hospital absoluut een aantrekkelijke optie.

Kortom, met ‘The Apartment’ biedt het ziekenhuis in Dubai een kraamsuite die niet alleen groot is qua afmetingen, maar ook qua luxe en comfort. Deze weelderige faciliteiten maken van deze suite een prachtige ontmoetingsplaats voor het hele gezin tijdens de bevalling. Of je nu op zoek bent naar exclusiviteit of gewoon wilt genieten van alle gemakken die Dubai te bieden heeft, deze kraamsuite voldoet aan alle verwachtingen.