Bent u op zoek naar een centraal gelegen multifunctioneel luxe landgoed met volop privacy, bijgebouwen & paardenstallen op een toplocatie? Dan is dit het huis waar u naar op zoek bent. Dit landgoed aan de Schalm 5a in het Utrechtse Renswoude is een buitengewoon object op bijna 2 hectare grond, voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Dit hoogwaardig afgewerkte landhuis biedt niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook talloze mogelijkheden voor bijvoorbeeld B&B of kantoorruimte.

Majestueus landgoed in Renswoude wordt te koop aangeboden

Het Arendsnest op Funda werd in het jaar 2000 opgeleverd en is uitgerust met alle denkbare luxe en comfort. De volledige woning is uitstekend geïsoleerd met vloerisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing. De architectuur en het gebruik van exclusieve natuurlijke materialen geven dit landhuis een bijzondere uitstraling.

Binnenin het landgoed in Renswoude vindt u onder andere een luxe binnenzwembad, een bar, een fitnessruimte en een poolkamer. Met ruim 2.000 m³ inhoud is de indeling voortreffelijk verzorgd. Ondanks de indrukwekkende afmetingen ademt de hele ruimte een stijlvolle en sfeervolle ambiance uit. Dit object laat zich niet gemakkelijk in woorden beschrijven; het moet echt gezien worden om volledig te overtuigen!

Het Arendsnest is gelegen aan een rustige doodlopende weg en biedt volop privacy. De prachtige locatie biedt ook uitstekende toegang tot de snelwegen A1, A12 en A30, die allemaal binnen 10 minuten bereikbaar zijn. Steden als Utrecht, Arnhem en Hilversum liggen binnen een half uur rijden. Scholen, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten en andere voorzieningen in Renswoude, Ede en Veenendaal zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets en auto.

Hier leeft u te midden van de schitterende natuur, omgeven door rustgevende natuurgeluiden. Het ruime perceel is prachtig aangelegd met diverse boomsoorten, struiken, waterpartijen, gazons en een groot terras met vrij uitzicht over de weilanden. Dankzij de open ligging en de gunstige oriëntatie van het huis op het perceel is er overvloedig zonlicht om van te genieten.

Een rondleiding door het landhuis

Bij binnenkomst via de prachtige dubbele deuren betreedt u de ruime hal met elegante trappartijen. De marmeren afwerking van wanden en vloeren in de hele woning is een ware blikvanger. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast en een ruim toilet. Ook komt u vanuit de hal in de zeer sfeervolle en ruime woonkamer van circa 100 m², met een weids uitzicht over de prachtig aangelegde tuin en het omliggende landschap.

De woonkamer is voorzien van een erker, vloerverwarming en fraaie afwerking van wanden en plafonds met sierlijsten. Via twee openslaande deuren bereikt u een groot panoramaterras van ongeveer 160 m², waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de achtertuin en het omringende landerijen.

Vanuit de woonkamer bereikt u de ruime woonkeuken van ongeveer 46 m². Deze keuken is prachtig afgewerkt met natuursteen en beschikt over een kookeiland en inbouwapparatuur. De woonkeuken biedt, net als de woonkamer, toegang tot het panoramaterras.

Op de bovenverdieping bevinden zich 5 royale slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon. Twee slaapkamers hebben toegang tot een eigen badkamer. Daarnaast is er nog een vliering die voldoende opbergruimte biedt.

Op de benedenverdieping vindt u verschillende indelingsmogelijkheden zoals een bar, zwembad, poolkamer, hobbyruimte en fitnessruimte. Hier bevindt zich ook de master bedroom met en suite badkamer.

Buitenleven en opbergen

Het perceel van het Arendsnest beschikt over twee ruime bijgebouwen die momenteel dienen als bed and breakfast met wellnessfaciliteiten, waaronder een jacuzzi, een zwemspa, een infrarood sauna en een Finse sauna. Achter het landhuis bevindt zich ook een paardenstal met 3 paardenboxen en bergruimte. De fraai aangelegde tuin is voorzien van diverse vijvers, watervallen en een beregeningsinstallatie.

Kortom, dit landgoed aan de Schalm 5a in Renswoude is een uniek landhuis met volop luxe, privacy en mogelijkheden. Bent u klaar om hier uw droomhuis te vinden? Bekijk meer informatie en foto’s op Funda.