Als cabaretier en bekende persoonlijkheid is het niet ongewoon om vastgoedinvesteringen te doen. Onlangs heeft Najib Amhali, in de media momenteel beticht van vreemdgaan, zijn appartement in Amsterdam verkocht aan zijn eigen bedrijf, Najim Amhali Holding B.V., voor een bedrag van € 940.000. Deze opmerkelijke transactie heeft naar verwachting fiscale redenen, wat vaak voorkomt bij dergelijke vastgoeddeals.

Najib Amhali verkoopt appartement aan zijn eigen holding

Het verkochte appartement heeft een indrukwekkende woonoppervlakte van 153 m² en biedt talloze luxe voorzieningen. Bij binnenkomst wordt men begroet door een ruime woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken, compleet met een groot kookeiland. Dit creëert zowel een gezellige als moderne sfeer in de leefruimte.

Daarnaast beschikt het appartement over drie ruime slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of mensen die behoefte hebben aan extra ruimte voor gasten of thuiskantoor. De twee luxe badkamers zijn uitgerust met bubbelbaden, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspannende momenten na een lange dag.

Een ander hoogtepunt van dit appartement is het dakterras, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over Amsterdam. Ten slotte maakt de overdekte parkeergarage het gemakkelijk voor de eigenaar om hun voertuig veilig op te bergen.

Najim Amhali Verkoopt luxe appartement in Amsterdam aan Najim Amhali Holding B.V.

Bron: Bekende Buren 

Najim Amhali Holding B.V. en het Eigen Vermogen

Met de aankoop van dit appartement heeft Najim Amhali Holding B.V. zijn vastgoedportefeuille verder uitgebreid. Volgens recente financiële rapporten beschikt het bedrijf nu over bijna 2,7 miljoen euro aan eigen vermogen. Dit stelt het bedrijf in staat om te blijven investeren in vastgoed en mogelijk andere zakelijke kansen na te jagen.

Najim Amhali Verkoopt luxe appartement in Amsterdam aan Najim Amhali Holding B.V.

Bron: Bekende Buren

Het is interessant om op te merken dat Najib Amhali niet de enige bekende persoonlijkheid is die zijn eigendommen aan zijn eigen bedrijf heeft verkocht. Eerder verkocht ook Martijn Krabbe zijn appartement in Amsterdam aan Timber B.V., een bedrijf dat hij mede-eigenaar is. Het lijkt erop dat deze trend onder beroemdheden steeds vaker voorkomt, wellicht vanwege fiscale voordelen of andere zakelijke overwegingen. Bekijk meer informatie en foto’s op de site van Bekende Buren.