Het nieuwe jaar begint met stijl voor de Braziliaanse voetballer Neymar Jr. Hij vierde oud en nieuw terwijl hij een prachtig horloge droeg: de damesversie van de 28 mm Rolex Datejust 279458RBR in 18k geelgoud, volledig bedekt met diamanten. Dit opvallende horloge heeft een wijzerplaat versierd met diamanten en zwarte Romeinse uurmarkeringen, gecombineerd met een kast en president armband die ook bezet zijn met diamanten. Het is werkelijk een schitterend sieraad om de pols.

Neymar Jr. viert het begin van 2024 met een exclusieve Rolex

Het horloge dat Neymar Jr. droeg tijdens het vieren van oud en nieuw is niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer kostbaar. De verkoopprijs bedraagt namelijk $ 146,500.00 (ongeveer € 123.000). Dit maakt het horloge tot een waardevol accessoire voor wie zich wil onderscheiden met luxe en elegantie.

De keuze van Neymar Jr., tegenwoordig speler van het Saoedische Al-Hilal, voor dit exclusieve horloge laat zien dat hij niet alleen op het voetbalveld uitblinkt, maar ook oog heeft voor hoogwaardige mode en accessoires. Met zijn stijlvolle verschijning heeft hij altijd al bewondering weten te wekken bij fans over de hele wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Tijdloze elegantie van Rolex

De Rolex Datejust is een iconisch model dat bekend staat om zijn tijdloze elegantie en vakmanschap van topkwaliteit. Het merk Rolex staat al decennialang synoniem voor luxe en precisie. Het dragen van een Rolex-horloge is een statement op zich, en met de keuze voor de diamanten versie van de Datejust laat Neymar Jr. zien dat hij geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste.

Het 28 mm formaat is perfect geschikt voor dames die op zoek zijn naar een verfijnd en elegant horloge. De combinatie van geelgoud en diamanten maakt dit horloge tot een echte eyecatcher. De diamant-paved wijzerplaat in combinatie met de zwarte Romeinse uurmarkeringen zorgt voor een stijlvol contrast dat direct in het oog springt. Het horloge straalt luxe uit, zonder overdreven te zijn.

Rolex Neymar

Rolex Datejust 279458RBR

De president armband geeft het horloge een klassieke uitstraling, terwijl de diamanten die overal op het horloge zijn aangebracht zorgen voor een moderne touch. Het is deze combinatie van tijdloze elegantie en hedendaagse glamour die dit horloge zo bijzonder maakt. Voor wie geïnteresseerd is in dit exclusieve horloge, biedt Rolex verschillende mogelijkheden om het aan te schaffen. Er zijn officiële Rolex-dealers over de hele wereld waar u terechtkunt voor advies en aankoop. Daarnaast heeft Rolex ook een online winkel waar je het assortiment kunt bekijken en direct kunt bestellen.

Het dragen van een Rolex-horloge is niet alleen een uiting van stijl, maar ook van succes en prestaties. Neymar Jr., bekend om zijn talent op het voetbalveld, laat met zijn keuze voor deze prachtige Rolex Datejust zien dat hij niet bang is om te laten zien waar hij voor staat. Het horloge symboliseert zijn succes en zijn streven naar het allerbeste.