Peter Gillis, bekend van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, heeft besloten om afscheid te nemen van zijn geliefde grijze Ferrari 812 GTS. Deze krachtige sportauto met een prijskaartje van € 595.000 en een vermogen van maar liefst 800 pk is een waar snelheidsmonster. Met zijn schreeuwende V12-motor en Novitec-uitlaatsysteem trekt deze auto zeker de aandacht op de weg.

Peter Gillis zet zijn prachtige Ferrari op de markt

Wat deze Ferrari extra bijzonder maakt, is de unieke samenstelling met een targa-dak en een prachtig bruin interieur. Het targa-dak zorgt voor een open rijervaring, terwijl het bruine interieur zorgt voor een luxueuze uitstraling. Deze specifieke combinatie maakt deze Ferrari 812 GTS een echt collectorsitem.

Peter Gillis verkoopt zijn grijze Ferrari 812 GTS met Novitec-uitlaat

Een krachtige prestatie

Met zijn 800 pk is de Ferrari 812 GTS in staat om in slechts 3 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren. De topsnelheid ligt boven de 340 km/u, waardoor dit model een van de snelste cabrioletauto’s op de markt is. Met zijn geavanceerde technologie en aerodynamisch design levert deze auto indrukwekkende prestaties op zowel de weg als het circuit.

Een stukje exclusiviteit

Als eigenaar van deze Ferrari 812 GTS met uitlaat van Novitec, bent u verzekerd van exclusiviteit. Slechts enkele gelukkigen hebben het privilege gehad om dit model te bezitten. Met zijn unieke kleurencombinatie en speciale features onderscheidt deze auto zich van andere sportwagens. Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt deze Ferrari ook comfort en luxe, wat bijdraagt aan een geweldige rijervaring.

Peter Gillis verkoopt zijn grijze Ferrari 812 GTS met Novitec-uitlaat

Als liefhebber van snelle auto’s heeft Peter Gillis veel plezier beleefd aan zijn grijze Ferrari 812 GTS. Nu is het tijd voor iemand anders om te genieten van deze unieke wagen met al zijn charmes en krachtige eigenschappen. De wagen is via deze link beter te bekijken.