Pharrell Williams, de bekende muzikant en producer, had onlangs een opmerkelijke ervaring toen hij zijn gloednieuwe Tesla Cybertruck probeerde te parkeren in het bruisende Design District van Miami. Wat een eenvoudige taak leek te zijn, werd al snel een gênante beproeving door de grootte van de vrachtwagen en de vele toeschouwers die zich verzamelden om het tafereel te aanschouwen.

Pharrell Williams heeft veel moeite zijn Tesla Cybertruck te parkeren

Met zijn opvallende en futuristische ontwerp is de Tesla Cybertruck zeker geen voertuig dat onopgemerkt blijft. Met een lengte van bijna 6 meter en een robuuste uitstraling trekt deze elektrische vrachtwagen veel aandacht. Helaas bleek dit ook een nadeel te zijn voor Pharrell Williams toen hij probeerde een parkeerplek te vinden voor zijn nieuwe aanwinst.

Ondanks zijn ervaring als bestuurder had Pharrell duidelijk moeite om de enorme afmetingen van de Cybertruck onder controle te houden tijdens het manoeuvreren door smalle straatjes. Omstanders keken verbaasd toe terwijl hij meerdere pogingen deed om in te parkeren, maar zonder succes. Uiteindelijk besloot hij dat het beter was om niet langer vastberadenheid te tonen en koos hij voor een parkeerservice.

De reacties op social media

Het incident met Pharrell Williams en zijn problematische parkeerpoging met de Tesla Cybertruck kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven op social media. Internetgebruikers over de hele wereld deelden hun reacties, variërend van humoristisch tot sarcastisch.

Veel opmerkingen benadrukten de onpraktische aard van de Cybertruck voor het parkeren in een stedelijke omgeving. Met zijn brede carrosserie en hoekige vorm is het duidelijk dat deze elektrische vrachtwagen niet bedoeld is voor smalle straatjes en kleine parkeerplaatsen. Sommige mensen vergeleken de Cybertruck zelfs met een tank, wat nogmaals benadrukte hoe lastig het kan zijn om dit voertuig in te parkeren.

Een indrukwekkend staaltje technologie

Ondanks de uitdagingen die Pharrell Williams ondervond bij het parkeren van zijn Tesla Cybertruck, kunnen we niet ontkennen dat dit voertuig echt indrukwekkend is. Met zijn futuristische ontwerp, volledig elektrische aandrijving en geavanceerde technologische functies heeft de Cybertruck veel te bieden aan autoliefhebbers.

Deze elektrische vrachtwagen werd in november 2023 uitgebracht door Tesla en kreeg al snel veel aandacht vanwege zijn unieke uiterlijk en innovatieve eigenschappen. Het basismodel kostte $ 60.990, terwijl de variant met vierwielaandrijving verkrijgbaar was voor $ 79.990. Er was ook een ‘Cyberbeast’-versie beschikbaar voor $ 99.990, met extra functies en prestaties.