Rafael Nadal, de wereldberoemde tennisser met talloze overwinningen op zijn naam, draagt tijdens Roland Garros een horloge van bijna 1 miljoen euro. Het betreft de Richard Mille RM 27-04 Tourbillon, een indrukwekkend uurwerk dat zeker de aandacht trekt. Maar waarom draagt Nadal juist dit horloge en wat maakt het zo speciaal?

Rafael nadal gespot met extravagant Richard Mille-horloge

Als er iemand is die het perfecte uithangbord is voor een horlogemerk, dan is het wel Rafael Nadal. Zijn polsen komen vaak in beeld tijdens wedstrijden en niemand kan ontkennen dat hij een unieke stijl heeft op en naast de tennisbaan. Het partnership tussen Rafael Nadal en Richard Mille gaat al terug tot 2010. Sindsdien betaalt het luxe horlogemerk fors om geassocieerd te worden met deze Spaanse tennislegende. De keuze voor de Richard Mille RM 27-04 Tourbillon tijdens Roland Garros is dan ook geen toeval.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafa Nadal (@rafaelnadal)

De RM 27-04 Tourbillon is niet zomaar een horloge. Het is speciaal ontworpen voor extreme omstandigheden, zoals die tijdens professionele tennistoernooien kunnen voorkomen. Het horloge heeft een zeer lichtgewicht kast van slechts 30 gram, gemaakt van carbon TPT en Quartz TPT. Hierdoor kan Nadal vrijuit bewegen zonder gehinderd te worden door het gewicht van het horloge.

Daarnaast beschikt de RM 27-04 over geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat het uurwerk bestand is tegen schokken en trillingen. Dit is essentieel voor Nadal, aangezien tennis een sport is waarbij veel explosieve bewegingen worden gemaakt. Het horloge heeft ook een Tourbillon mechanisme, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting. Hierdoor kan Nadal altijd vertrouwen op de precisie van zijn horloge, zelfs tijdens de meest intense en spannende momenten op de tennisbaan.

De 80 Sunreef power catamaran zijn nieuwe aanwinst 

Maar niet alleen tijdens Roland Garros draagt Nadal opvallende accessoires. Onlangs heeft hij ook geïnvesteerd in een nieuwe aanwinst: de ’80 Sunreef Power catamaran’ van bouwer Sunreef Yachts. Deze luxe catamaran biedt Nadal de mogelijkheid om te ontspannen tussen de drukte door.

Volgens de Majorca Daily Bulletin heeft Rafael Nadal maar liefst € 5,5 miljoen betaald voor deze indrukwekkende boot. Het laat zien dat hij niet alleen succesvol is als tennisser, maar ook geniet van zijn rijkdom en graag investeert in luxueuze bezittingen. Met deze aankoop laat Nadal zien dat hij niet alleen passie heeft voor tennis, maar ook voor avontuur en ontspanning op het water. De ‘80 Sunreef Power catamaran‘ biedt hem alle comfort en luxe die hij nodig heeft om even los te komen van zijn drukke schema.

Daarnaast toont de keuze voor deze specifieke boot aan dat Nadal oog heeft voor kwaliteit en vakmanschap. Sunreef Yachts staat bekend om hun hoogwaardige jachten en innovatieve ontwerpen. Het is dan ook geen verrassing dat Nadal voor dit merk heeft gekozen.

Een levensgenieter met luxe, kwaliteit en stijl

Al met al laat Rafael Nadal met zijn Richard Mille zien dat hij niet alleen een getalenteerde tennisser is, maar ook een echte levensgenieter. Met zijn keuze voor de Richard Mille RM 27-04 Tourbillon en de ’80 Sunreef Power catamaran’ straalt hij luxe, kwaliteit en stijl uit.

Of het nu op de tennisbaan is of op het water, Nadal weet altijd indruk te maken met zijn keuzes. Als fans kunnen we alleen maar genieten van zijn succes en bewondering hebben voor zijn smaak en stijl.