De beroemde zanger Rod Stewart heeft het hotelpersoneel in Schotland aangenaam verrast door een fooi van bijna twaalfduizend euro achter te laten. Dit gebaar was bedoeld als blijk van waardering voor het harde werk dat het personeel had geleverd tijdens de drukke nieuwjaarsperiode.

Een verdiende beloning

Rod Stewart sprak zijn bewondering uit voor het hotelpersoneel en benadrukte dat ze elke cent van de fooi hadden verdiend. Hij prees hun uitstekende werk, vooral omdat ze dit hadden weten te volbrengen in een hectische tijd van het jaar. Het was duidelijk dat de zanger oprecht waarde hechtte aan de inzet en toewijding van het personeel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Gekscherend advies

Tijdens zijn ontmoeting met het hotelpersoneel gaf Rod Stewart naast de genereuze fooi ook nog wat humoristisch advies. Hij raadde hen aan om het geld verstandig te gebruiken en zelfs een gokje te wagen op Schotland in de UEFA-cup. Dit royale gebaar vond plaats tijdens het verblijf van Rod Stewart, zijn vrouw Penny en hun twee zoons in een luxe vijfsterrenhotel in Perthshire, Schotland. Het gezin genoot van een welverdiende vakantie en maakte gebruik van de gelegenheid om hun waardering te tonen aan het lokale personeel.

Dit gebaar komt vlak voor het aankomende concert van Rod Stewart op 12 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam. Fans kunnen zich verheugen op een spetterend optreden waarbij de legendarische zanger zijn grootste hits ten gehore zal brengen. Met dit gebaar laat Rod Stewart zien dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook iemand die zijn waardering uitspreekt voor anderen.