Aan de Burgemeester den Texlaan 50 in het Noord-Hollandse Aerdenhout staat een prachtig pand op een nieuwe eigenaar te wachten. Dit schitterende landhuis is gelegen op een ruim perceel met een buitenzwembad, volledige privacy en midden in de natuur. Met drie woonkamers, vijf slaapkamers en vier badkamers biedt deze villa alle comfort die u zich maar kunt wensen.

Extravagant landhuis in Aerdenhout wordt te koop aangeboden

Dit vrijstaande landhuis in Aerdenhout op Funda uit 1934 is een waar juweel met een bebouwde oppervlakte van maar liefst 466 m² en staat op een perceel van 2.922 m². Deze ruime woning is perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort en luxe. Met drie verdiepingen, een kelder en in totaal 14 kamers biedt dit pand meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen.

Bovendien heeft deze villa maar liefst vier badkamers en zijn er nog eens twee aparte toiletten aanwezig. Daarnaast beschikt het huis over diverse voorzieningen zoals airconditioning, sauna, jacuzzi en een zwembad. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle luxe die dit pand te bieden heeft.

Schitterende landhuis en oase van rust en luxe in Aerdenhout

Bron: Funda

Een ideale locatie met gemakkelijke toegang tot het strand en Haarlem

De ligging van het pand is werkelijk ideaal. Gelegen in de bosrijke omgeving van Aerdenhout, kunt u genieten van volledige privacy en rust. Daarnaast heeft u ook gemakkelijke toegang tot het strand en het centrum van Haarlem. Een dagje uitwaaien aan zee of genieten van de historische binnenstad van Haarlem, alles is binnen handbereik.

Schitterende landhuis en oase van rust en luxe in Aerdenhout

In de buurt vindt u ook diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten en openbaar vervoer. De gemeenschap in Aerdenhout-Centrum staat bekend om haar rustige karakter en biedt een prettige leefomgeving voor gezinnen.

Investeren in dit prachtige landhuis

Het pand Burgemeester den Texlaan 50 staat momenteel te koop voor € 3.950.000,-. Deze prijs weerspiegelt de kwaliteit, ruimte en luxe die deze villa te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele woonruimte voor uw gezin of wilt investeren in een aantrekkelijk pand, dit landhuis is zeker het overwegen waard. Met zijn schitterende ligging, ruime woonruimte en buitenvoorzieningen biedt dit pand alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Voor meer informatie en foto’s van dit landhuis in Aerdenhout kunt u gaan naar de website van Funda.