Miranda de Fonkert uit haar ontevredenheid over het 5 hectare grote landgoed dat ze deelt met haar man Jan. Ondanks de mooie uitzichten en de natuur in de omgeving voelt Miranda zich opgesloten en mist ze de levendige sfeer van het stadscentrum. Voor € 2,9 miljoen is hun illustere villa in het Zuid-Hollandse Numansdorp nu op te pikken.

Droomvilla in Numansdorp belandt in de verkoop nadat bewoners contact met dorp verliezen

Het echtpaar heeft aanzienlijke inspanningen en middelen geïnvesteerd in het creëren van hun droomhuis op het landgoed. Ze hebben een klassiek huis gebouwd met moderne kenmerken en duurzame energieoplossingen. Het resultaat is een prachtig pand dat perfect past bij hun levensstijl.

Jan benadrukt graag de duurzaamheid en unieke ligging van het landgoed. Het is een paradijs voor buitenliefhebbers, waar men kan genieten van rustige wandelingen door de natuur en prachtige uitzichten over het landschap.

Lieftallig stel verkoopt hun droomhuis van 2,9 miljoen euro

Motivatie voor verkoop

Ondanks alle moeite die ze hebben gestoken in het creëren van hun droomhuis in Numansdorp, hebben Miranda en Jan besloten om het pand te verkopen. Dit besluit komt voort uit Miranda’s verlangen naar meer levendigheid en sociale interactie die ze mist sinds ze op het afgelegen landgoed wonen. 

Lieftallig stel verkoopt hun droomhuis van 2,9 miljoen euro

De Fonkerts willen erkennen hoeveel emotionele gehechtheid en moeite ze hebben gestoken in het landgoed door het pand voor 2,9 miljoen euro te koop aan te bieden. Ze hopen dat de nieuwe eigenaar net zo veel van het landgoed zal genieten als zij deden.

Uitdagingen en belastingvoordelen

Ondanks de interesse van potentiële kopers op Funda, zijn Miranda en Jan verbaasd over het beperkte aantal vragen dat ze hebben ontvangen. Ze benadrukken graag dat potentiële kopers het landgoed uit de eerste hand moeten ervaren om de ware waarde ervan te begrijpen.

Bovendien wijzen ze op de belastingvoordelen die gepaard gaan met het bezitten van een landgoed. Het kan fiscale voordelen opleveren, zoals lagere belastingtarieven en mogelijkheden voor subsidieprogramma’s gericht op duurzaamheid.

Hoewel Miranda en Jan met gemengde gevoelens afscheid nemen van hun droomhuis, kijken ze ook uit naar nieuwe avonturen die hen te wachten staan. Wie weet welk nieuw hoofdstuk er voor hen zal komen na de verkoop van dit bijzondere stukje vastgoed. Dat stuk vastgoed is overigens op de site van Funda terug te vinden.