Deze charmante, uitgestrekte woonboerderij op Funda, gelegen in het buitengebied van Zeeland nabij het bosgebied “De Trent,” biedt een unieke en afgelegen leefomgeving. Op slechts 30 minuten rijden van steden als ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen, presenteert het een buitenkans voor liefhebbers van luxe op het platteland.

Luxe woonboerderij moet op Funda meer dan een miljoen in het laatje brengen

Oorspronkelijk gebouwd in 1880-1890, is de woonboerderij uitgebreid verbouwd tot een moderne luxe woning. Met een woonoppervlakte van maar liefst 333 m² en een inhoud van 1.372 m³ biedt deze prachtige boerderij meer dan genoeg ruimte om comfortabel te wonen.

Het levensloopbestendige ontwerp van de woning zorgt ervoor dat alle belangrijke voorzieningen zich op de begane grond bevinden. Hier bevindt zich onder andere de hoofdslaapkamer met ensuite kleedkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van luxe faciliteiten zoals een Turks stoombad, sauna en dubbel ligbad.

Daarnaast beschikt de woonboerderij over diverse extra ruimtes die naar eigen behoefte kunnen worden ingevuld. Zo is er een bijgebouw dat perfect kan dienen als royale praktijkruimte of atelier. Ook is er een inpandige dubbele garage/werkplaats aanwezig.

Prachtig Royale Woonboerderij in het Buitengebied van Zeeland

Bron: Funda

Moderne voorzieningen voor optimaal comfort

Deze prachtige woonboerderij op Funda is voorzien van diverse moderne voorzieningen die het woongenot naar een hoger niveau tillen. Zo zijn er maar liefst 30 zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor u kunt genieten van duurzaamheid en lagere energiekosten. Het terrein is volledig omheind en beschikt over een geavanceerd beveiligingssysteem, zodat u zich altijd veilig voelt in uw nieuwe thuis.

Daarnaast is de woonboerderij uitgerust met een domotica systeem, waarmee u eenvoudig verschillende functies in huis kunt bedienen, zoals verlichting, verwarming en audio. Ook is er een verwarmd zwembad aanwezig met een isolerend dek, zodat u het hele jaar door kunt genieten van zwemplezier.

Op de verdieping bevindt zich een thuisbioscoop waar filmfanaten hun hart kunnen ophalen. Deze ruimte is uitgerust met een 3D-4K-beamer, HD-projectiedoek en Dolby Atmos Surround Sound-systeem. Hier kunt u optimaal genieten van uw favoriete films in de comfortabele luxe van uw eigen huis.

Prachtig Royale Woonboerderij in het Buitengebied van Zeeland

Bron: Funda

Een prachtige Engelse landschapstuin

De woonboerderij wordt omringd door een prachtige Engelse landschapstuin met diverse buitenfaciliteiten. Op het terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het groene uitzicht. Voor warme zomerdagen is er een verfrissend zwembad aanwezig, waar u kunt afkoelen en tot rust kunt komen.

Daarnaast beschikt de tuin over een buitenkeuken, ideaal voor het organiseren van gezellige barbecues met vrienden en familie. Ook is er een vijver en fontein aanwezig, wat bijdraagt aan de serene sfeer van de omgeving. Voor meer informatie en foto’s kunt u naar de website van Funda gaan.