Een verborgen schat is onlangs ontdekt in een oud pakhuis. Een unieke collectie van 22 exclusieve sportwagens, waaronder zeldzame Ferrari’s en Porsches uit de jaren 70, 80 en 90, zijn tevoorschijn gekomen in de Belgische hoofdstad Brussel, uit hun tien jaar lange opslag achter een houten schuifdeur.

Oud pakhuis in Brussel herbergt tientallen exclusieve sportwagens

In het oude pakhuis werden deze prachtige voertuigen bewaard door een onbekende industrieel die ervoor heeft gekozen om anoniem te blijven. De auto’s waren volledig afgeschermd van het publiek en werden alleen bekend nadat ze bij toeval werden ontdekt. Het is een ongelooflijke vondst die autoliefhebbers over de hele wereld zal fascineren.

De verzameling bestaat onder andere uit opvallend veel Ferrari Testarossa’s en zeldzame luchtgekoelde Turbo en ‘S’-modellen van Porsche. Een van de meest indrukwekkende wagens in deze collectie is de Ferrari 365 GT4 BB, waarvan er wereldwijd slechts tien geproduceerd zouden zijn. Dit maakt het een uiterst zeldzaam exemplaar dat zelfs verzamelaars met jarenlange ervaring versteld zal doen staan.

Een unieke collectie van 22 exclusieve sportwagens ontdekt in Brussel

Bron: OLDTIMERFARM

Op dit moment worden alle wagens zorgvuldig gerestaureerd, waarbij de motoren en leidingen worden gereinigd en indien nodig vervangen. Het doel is om deze in Brussel gevonden exclusieve sportwagens weer in perfecte staat te brengen, zodat ze hun oorspronkelijke glorie kunnen herwinnen. Na de restauratie zullen de auto’s op een later moment geveild worden.

De veiling zal naar verwachting veel belangstelling trekken van verzamelaars en autoliefhebbers van over de hele wereld. De kans om een uniek exemplaar uit deze bijzondere collectie te bemachtigen is dan ook zeer begeerd.

Bezichtiging

Voor autoliefhebbers die niet kunnen wachten om deze verborgen schatten met eigen ogen te zien, is er goed nieuws. Vanaf 26 januari zijn de sportwagens te bezichtigen aan de Lobulckstraat 9 in Aalter, georganiseer door Oldtimerfarm. Dit zal een unieke gelegenheid zijn om getuige te zijn van deze adembenemende collectie voordat ze geveild worden. Het belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden voor autoliefhebbers overal ter wereld.