De unieke ontwerp van de woning in Zoetermeer zorgt ervoor dat het lijkt op een schip, wat zowel binnen als buiten voor een onderscheidende uitstraling zorgt. Gelegen in een prachtig groen gebied biedt deze woning een adembenemend uitzicht op de Zoetermeerse Plas Noorder Aa.

In Zoetermeer bevindt zich een unieke Funda-woning

Deze prachtige Funda-villa in Zoetermeer is voorzien van allerlei luxe faciliteiten die het leven van de bewoners aangenamer maken. Zo beschikt de woning over een eigen fitnessruimte, waarin men naar hartenlust kan trainen en werken aan zijn of haar gezondheid. Daarnaast is er ook een ontspannende jacuzzi op het achterterras aanwezig, waarin men heerlijk tot rust kan komen na een lange dag. En alsof dat nog niet genoeg is, is er zelfs een saunaruimte op de bovenverdieping, wat zorgt voor ultieme ontspanning en wellness in eigen huis. Deze luxe voorzieningen dragen bij aan een exclusieve en comfortabele leefomgeving.

Funda Zoetermeer

Bron: Funda

Naast de luxe faciliteiten biedt deze woning ook volop mogelijkheden voor entertainment en genot. Zo is er bijvoorbeeld een thuisbioscoop aanwezig, waarin men met familie en vrienden kan genieten van de nieuwste films in bioscoopkwaliteit. Daarnaast beschikt de woning ook over een wijnkelder, waarin men zijn favoriete wijnen kan bewaren en proeven in een sfeervolle ambiance. Deze ruimtes bieden de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van kostbare momenten samen.

De woning is op een unieke manier ontworpen om op een schip te lijken

Bron: Funda

Comfortabel en elegant

Het interieur van deze villa straalt comfort, elegantie en verfijning uit. De spectaculaire keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. De ruime woonkamer is een ideale plek om samen te komen met vrienden en familie, waarbij de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Ook de toiletvoorzieningen zijn opmerkelijk, met oog voor detail en design. Daarnaast springt er in het interieur een opvallende Marilyn Monroe-tekening in het oog, die een vleugje artistieke flair toevoegt aan de woning. Bekijk hier de advertentie op Funda.

De woning is op een unieke manier ontworpen om op een schip te lijken

Bron: Funda