Wie met Singapore Airlines reist, reist in Wereldklasse. Dat is ook niet zo gek, want de luchtvaartmaatschappij is in 2023 verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De airline biedt vanaf Amsterdam dagelijks vluchten aan naar Singapore. Daarnaast kan er vanuit ’s werelds beste luchthaven, Singapore Changi Airport, met naadloze verbindingen gemakkelijk doorgevlogen worden naar andere bestemmingen zoals Bali, Sydney, en Bangkok. Vanaf 6 april 2024, vliegt Singapore Airlines ook vier keer per week vanaf Brussel naar Singapore. Zowel uit Amsterdam als Brussel wordt er gevlogen met de moderne Airbus A350. De Airbus A350 beschikt over drie klassen. Allereerst de Business Class, de Premium Economy Class, en de Economy Class waarbij in elke klasse comfort voorop staat.

Ultiem comfort met Singapore Airlines

Voor wie in ultiem comfort wil reizen moet zeker in de bekroonde Business Class van Singapore Airlines vliegen. De Business Class van Singapore Airlines biedt passagiers een afgeschermde stoel aan van handgemaakt Schots leer dat in verschillende posities ingesteld kan worden. Daarnaast kunnen de stoelen opgemaakt worden tot een volledig plat bed met beddengoed, dekbed en kussens. Daarnaast beschikken de Business Class stoelen over een 46 cm breed HD-lcd-scherm met noise-cancelling headphones.

Gastronomie en comfort gaan bij Singapore Airlines hand in hand. De airline beschikt over speciaal getrainde air-sommeliers die graag hun wijn-kennis met passagiers delen. Tevens kan er in de Business Class en Premium Economy 24 uur voor vertrek een maaltijd gekozen worden uit het Book the Cook menu. Deze maaltijden zijn special samengesteld door het International Culinary Panel van internationale gerenomeerde chefs. Ook op de luchthaven van Singapore kunt u met een Business Class tickets genieten van ultiem comfort. Een Business Class ticket geeft toegang tot de geheel geüpdatete SilverKris Lounge waar u kunt genieten van live-cooking stations, productiviteiszones en rustruimtes, en douche- en toiletfaciliteiten.

Singapore Airlines biedt ook een Premium Economy Class aan. Deze extra brede stoelen van zacht leer geven u extra beenruimte. Daarnaast beschikken de stoelen over meerdere stroomvoorzieningen waardoor u nooit met een lege telefoon of laptop aankomt. Daarnaast beschikken de stoelen over een scherm van 33 cm, waarop de nieuwste films gekeken kunnen worden via het inflight entertainment systeem KrisWorld.

Ook in Economy Class staat comfort en service voorop. De stoelen in de klasse zijn speciaal ergonomisch ontworpen en bieden daarom meer ruimte. De stoelen beschikken over een 28 cm breed touchscreen scherm, met eveneens toegang tot KrisWorld, waar u de keuze heeft uit 1800 entertainment opties. Zo verveelt u zich nooit tijdens de reis. Ook kunnen er een breed assortiment aan speciale maaltijden aangevraagd worden.

Wat ook uniek is aan de vliegtuigen van Singapore Airlines is dat alle cabines toegang hebben tot gratis onbeperkt wifi. Zo kunt u de gehele reis in contact blijven met uw vrienden en familie.

Aanbiedingen vanuit Amsterdam en Brussel

Bij Singapore Airlines blijkt de aandacht voor detail niet alleen uit de stoelen en producten aan boord, maar ook uit de ongeëvenaarde service van het cabinepersoneel. Niets wordt aan het toeval overgelaten als het aankomt op het verzorgen van de ultieme reiservaring voor passagiers. De bemanning staat altijd paraat om met een helpende hand te assisteren of vragen te beantwoorden.

Singapore Airlines

Laat u inspireren door de ervaren crew en vraag hen om reistips voor uw bestemming. Ze delen niet alleen de absolute must-sees, maar bieden ook inzicht in lokale gebruiken en cultuur. Op deze manier ervaart u als passagier altijd een gevoel van warmte en gastvrijheid wanneer u uw reis met Singapore Airlines begint.

Plan alvast uw volgende vakantie met Singapore Airlines. Bekijk hier de aanbiedingen vanuit Amsterdam en Brussel.