Midden in de prachtige wijk Zuiderhout in Haarlem vindt u een oase van rust en comfort. In deze geliefde buurt in Haarlem staat een prachtige vrijstaande villa waar stijl en comfort samenkomen. Met een woonoppervlakte van 207 m² heeft u genoeg ruimte om ultiem te kunnen genieten van de rust en comfort die deze prachtige villa te bieden heeft. Het design van de charmante gevel, de architectonische stijl van het pand en de sierlijke details zorgen voor een aantrekkingskracht die niet te omschrijven valt.

Villa in Haarlem kost ruim € 2,2 miljoen op Funda

Wanneer u de vrijstaande villa op Funda betreedt, wordt u onthaald door een lichte, ruime en bovendien uitnodigende hal. De grote ramen zorgen voor natuurlijke lichtval in het huis. Door de grote ramen hangt er in iedere kamer van het huis een aangename sfeer. Voorin het huis kunt u een kamer vinden die geschikt is als werkkamer of als speelkamer voor uw kinderen. Door het grote raam in deze ruimte is er de hele dag genoeg licht.

Villa Haarlem

Op de rest van de begane grond zijn de woonkamer en de keuken te vinden. De woonkamer is de plek in de villa waar alles samenkomt en de aangenaamste sfeer van het huis hangt. De visgraatvloer in de woonkamer voegt een extra dimensie toe aan de ruimte en zorgt voor een huiselijk gevoel. De grootte en indeling van de leefruimte zorgen ervoor dat u verschillende zithoeken zou kunnen creëren. De echte eyecatcher van de woonkamer is toch de uiterst moderne open haard. De open haard is niet het enige modern vormgegeven element in de woning. Op de begane grond vindt u namelijk ook nog een moderne keuken met genoeg werkruimte en hoogwaardige apparatuur. Door de open indeling sluit de keuken naadloos aan op de eethoek.

Genoeg opbergruimte in iedere ruimte

Op de eerste etage kunt u aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers vinden, waarvan één slaapkamer beschikt over een balkon. Op de rest van de eerste etage bevindt zich de hoofdslaapkamer en een zeer luxe badkamer. Via de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot een royaal balkon. De slaapkamer beschikt ook over een prachtige kastenwand waardoor u genoeg opbergruimte heeft voor uw kleding. De luxe badkamer heeft een ruime indeling met een ruime inloopdouche, ligbad, toilet en een dubbele wastafel.

Villa Haarlem

Op de tweede etage is een ruime overloop te vinden waar u een wasmachine en droger kunt aansluiten. Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en een wastafel. In de twee slaapkamers is genoeg opbergruimte beschikbaar door de handige knieschotten.

Binnen in het huis is er een ultiem woongenot gecreëerd, dit genot kunt u makkelijk doortrekken in de prachtige tuin die de villa te bieden heeft. Geniet van de groene omgeving in volledige privacy, het is de ideale plek om tot rust te komen of juist gezellig iedereen uit te nodigen.

Verhuurbare kantoorruimte/ gastenverblijf

Het huis heeft nog iets speciaals te bieden. Wanneer u het huis aanschaft wordt u namelijk eigenaar van een extra ruimte op het perceel. Deze ruimte kan ideaal worden gebruikt als kantoorruimte of gastenverblijf. Daarnaast heeft deze ruimte een gemende bestemming, hierdoor heeft u de optie deze ruimte te verhuren.

Kantoor villa Haarlem

De villa heeft ook nog eens de perfecte ligging. De villa is makkelijk bereikbaar met de auto, binnen enkele minuten bent u op de grootste snelwegen van Nederland. Plekken als Schiphol en het strand zijn hierdoor makkelijk bereikbaar. Ook zijn er genoeg bushaltes en treinstations in de nabije omgeving van de villa, daarom is de villa makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

De prachtige villa in de wijk Zuiderhout in Haarlem heeft dus alles te bieden voor een stijlvol en comfortabel leven. Daarnaast biedt de extra leefruimte een mogelijkheid om een passief inkomen te genereren. De villa in Haarlem staat te koop voor een bedrag van € 2.250.000 op Funda. Bekijk de advertentie hier.