Zanger Wolter Kroes is gisteren betrokken geraakt bij een stevig auto-ongeluk. Het incident vond plaats in het Noord-Hollandse Wormerveer, toen zijn Mercedes S 560 Cabriolet van € 225.000 in botsing kwam met een Audi Q7. Gelukkig raakte niemand gewond, maar beide voertuigen liepen aanzienlijke materiële schade op.

Wolter Kroes raakt verzeild in verkeersongeval

Het auto-ongeluk waarbij Wolter Kroes betrokken was, resulteerde in aanzienlijke schade aan zowel zijn Mercedes als de Audi Q7. Er was gelukkig geen sprake van lichamelijk letsel. Kroes gaf als verklaring dat hij door het slechte weer en de laagte van zijn Mercedes het rode licht over het hoofd had gezien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wolter Kroes (@wolter_kroes)

Wolter Kroes reed op het moment van het ongeluk in zijn Mercedes S 560 Cabriolet. Deze luxe cabriolet heeft een waarde van bijna € 225.000 en is geliefd om zijn stijlvolle design en krachtige prestaties. Helaas liep de Mercedes door de botsing flinke schade op en moest worden getakeld voor verdere inspectie en reparatie.

De andere auto betrokken bij het ongeval was een Audi Q7. Deze SUV, in de kleur bruin, is eveneens een prestigieus voertuig dat bekend staat om zijn comfort en rijplezier. Ook de Audi Q7 liep door de aanrijding materiële schade op en moest worden afgevoerd voor herstelwerkzaamheden.

Afloop van het ongeval

Op zijn Instagram laat de zanger, bekend van zijn hits als Ik heb de hele nacht liggen dromen en Viva Hollandia!, laten weten de betrokkenen bij hem thuis te hebben uitgenodigd voor een warme kop koffie, om zo gezamenlijk van de schrik te bekomen.