Het pand in Bellevue, Washington, is de plek waar Jeff Bezos drie decennia geleden Amazon oprichtte. Het staat genoteerd voor $ 2,28 miljoen en is in vijf jaar tijd met ruim driekwart miljoen in waarde gestegen. Dit historische gebouw biedt niet alleen een unieke kans voor potentiële kopers, maar het heeft ook een speciale betekenis voor de geschiedenis van Amazon.

Kenmerken van het oude huis van Jeff Bezos

De woning is zorgvuldig herbouwd in 2001 en heeft sindsdien verschillende moderne upgrades ondergaan. Het beschikt over een enorme grote kamer, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen en te vermaken. De moderne keuken is volledig uitgerust met state-of-the-art apparatuur en biedt een perfecte omgeving om culinaire hoogstandjes te bereiden. Daarnaast heeft het huis ook een volledig omheinde achtertuin met een groot feestterras en zelfs een bubbelbad om heerlijk te ontspannen na een lange dag.

Het huis waar Jeff Bezos Amazon oprichtte, staat weer op de markt

Bron: Redfin

De aantrekkingskracht van dit pand

Sinds het pand op de markt kwam, heeft het veel aandacht getrokken van zowel lokale bewoners als fans van Amazon. Sea to Sky Realty, het beursgenoteerde bedrijf dat verantwoordelijk is voor de verkoop, organiseerde open dagen waarbij mensen het beroemde Amazon-bord en het bureau van Bezos konden bezoeken en zelfs foto’s konden maken. Deze unieke kans om een stukje geschiedenis te ervaren heeft veel belangstellenden aangetrokken.

Het huis waar Jeff Bezos Amazon oprichtte, heeft een enorme betekenis voor het bedrijf. In deze bescheiden garage begon Bezos met het opbouwen van zijn imperium dat uiteindelijk zou uitgroeien tot een van de grootste multinationale bedrijven ter wereld. Het pand vertegenwoordigt het nederige begin en herinnert ons eraan hoe ver Amazon is gekomen. Bekijk via deze link meer informatie over de woning.

Het huis waar Jeff Bezos Amazon oprichtte, staat weer op de markt

Bron: Redfin

Kan mogelijk worden hersteld naar het oorspronkelijke ontwerp

Hoewel er in de afgelopen jaren verschillende renovaties zijn uitgevoerd, bestaat er nog steeds de mogelijkheid om het huis te herstellen naar zijn oorspronkelijke ontwerp. Dit zou niet alleen een eerbetoon zijn aan de geschiedenis van Amazon, maar ook aan de visie en doorzettingsvermogen van Jeff Bezos.

Toen Jeff Bezos in 1994 Amazon oprichtte, was hij vastbesloten om een e-commerce gigant te creëren. Ondanks aanvankelijke scepsis groeide het bedrijf gestaag en wist het zichzelf te vestigen als marktleider in online winkelen. Vandaag de dag behoren zowel Jeff Bezos als vroege investeerders, waaronder zijn familie, tot de rijkste mensen ter wereld.