Er is een wel heel beroemde villa opnieuw in de verkoop verschenen. Landhuis Randhoeve is een prachtige villa en staat in Aerdenhout-Zuid. Naast dat het een schitterende villa is, kan de villa u ook bekend voorkomen. De woning was namelijk een van de opname locatie voor de RTL-dramaserie Divorce. Ondanks dat het een beroemde villa is, biedt deze woning u ultieme rust en privacy in een heerlijke omgeving. Door het verwarmde buitenzwembad kunt u zomers heerlijk genieten in de tuin en ’s winters geniet u van een woonoppervlakte van maar liefst circa 614 m². Een schitterende villa waar u zich werkelijk waar nooit zult vervelen.

Beroemde villa uit Divorce wordt voor miljoenen te koop aangeboden

Divorce was een Nederlandse dramaserie van RTL over het leven van drie gescheiden mannen die samenwonen in een luxe villa. De serie, die zich afspeelt in Haarlem, is bedacht en ontwikkeld door Linda de Mol. Linda schreef de serie als de mannelijke tegenhanger van haar eerdere succes Gooische Vrouwen. Divorce bestond uit vier seizoenen en stopte in 2016 op zijn hoogtepunt. Een van de opname ocaties verscheen kort geleden weer op Funda, de villa is in de serie het huis waar een van de exen van de mannen woonde. Als u in deze beroemde villa uit Divorce wil wonen moet u bedrag neerleggen van maar liefst € 3.500.000. Dit is een flink bedrag, maar de villa, gelegen in Aerdenhout, heeft u dan ook wel alles te bieden wat u maar kunt wensen. 

Villa uit Divorce

Bron: Funda

De Divorce-villa biedt een oase van rust in een bosrijke omgeving voor zijn nieuwe bewoners. Het charmante landhuis, genaamd “Randhoeve”, ademt karakter en grandeur op een privéterrein van maar liefst 9156 m². U kunt dit paradijs betreden via een prachtige oprijlaan, afgeschermd door een elektrisch hekwerk, waardoor uw rust en privacy gewaarborgd zijn. De villa is gebouwd in ca. 1927 onder architectuur van Pierre Cuypers, bekend van onder andere het Rijksmuseum en het Centraal station, gebouwd. De woning staat synoniem voor elegantie en ruimte. Met royale afmetingen en een overvloed aan kamers en badkamers, is het perfect voor grote gezinnen of wie een thuis kantoorruimte nodig heeft. De buitenruimte is een waar genot, met ruime parkeergelegenheid inclusief een dubbele garage en carport voor 3 auto’s met een elektrisch laadpunt. Voor de kleintjes is er een speelcorner met diverse speeltoestellen, terwijl de volwassenen zich kunnen ontspannen in de prachtig aangelegde tuin met een verwarmd zwembad, een riant zonnig terras en een vrijstaand poolhouse.

Grote wijnkelder

U stapt de woning binnen in een ruime hal, u wordt verwelkomd door een indrukwekkend trappenhuis en een balkenplafond. In de hal kunt u een garderobe en twee toiletten met fontein vinden. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de riante kelder, in de kelder heeft u enorm veel opbergruimte en plek voor een uitgebreide wijnkelder. Op de begane grond vindt u voor de rest een lichte en sfeervolle woonkamer. De woonkamer beschikt over een erker, een natuurstenen schouw met open haard en openslaande deuren naar de tuin en het terras.

Villa uit Divorce

Bron: Funda

Naast de woonkamer vindt u de gezellige tv-kamer, ideaal voor ontspanning en entertainment. Wanneer u meer van rust houdt, kunt u heerlijk vertoeven in de bibliotheek/biljart-/studeerkamer. Deze kamer is voorzien van vaste kastenwanden en een bar met fontein. De aangrenzende keuken is een ware chef’s delight, met een ruim kookeiland, vloerverwarming en openslaande deuren naar de eetkamer. In de eetkamer vindt u een erker en openslaande deuren naar de tuin, hierdoor ontstaat er lichte en luchtige ambiance. Deze ruimte biedt u toegang tot een tweede hal met extra zijentree. De moderne bijkeuken heeft een aanrecht met een fontein en vaste kasten. De bijkeuken is bereikbaar via de keuken en heeft tevens een eigen entree.

Royale ouderslaapkamer met eigen badkamer en toegang tot het balkon en dakterras

Op de eerste verdieping van het landhuis bevinden zich meerdere ruime slaapkamers, waaronder een royale ouderslaapkamer met eigen badkamer en toegang tot het balkon en dakterras. Een tweede slaapkamer aan de voorzijde en een derde en vierde slaapkamer aan de achterzijde bieden comfortabele accommodatie. Iedere slaapkamer is voorzien van hun eigen inbouwkasten en extra voorzieningen zoals airconditioning. Een tweede badkamer met ligbad en inloopdouche maakt deze verdieping compleet. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, beschikt over nog vier extra slaapkamers, een moderne keuken en een derde badkamer. Deze verdieping is ideaal als gastenverblijf of voor uw au pair. Deze verdieping beschikt over alle benodigde voorzieningen, waaronder een waskamer met wasmachine en droger aansluiting en een bergzolder met diverse installaties.

Villa uit Divorce

Bron: Funda

De villa uit Divorce beschikt over een woonoppervlakte van circa 614 m² en staat op een perceel van maar liefst 9156 m². Daarnaast beschikt de villa over maar liefst achtentwintig zonnepanelen en tien ‘Hone solar systems’ op daglicht. U hoeft zich ook geen zorgen te maken tijdens de storm want de woning is voorzien van bliksemafleiders. In de zomer kunt u genieten van de heerlijke airconditioning en u hoeft zich geen zorgen te maken om uw veiligheid door een geavanceerd beveiligingssysteem.

U kunt de volledige advertentie en meer informatie vinden op de website van Funda.