Vandaag wordt YouTube-kanaal Architectural Digest verwelkomd door Sofia Vergara voor een rondleiding door haar prachtige woning in Los Angeles. De ster van ‘Griselda’ had een behoorlijke uitdaging toen ze haar imposante landgoed in Beverly Park kocht, volgens haar leek het op een kasteel dat u in Transsylvanië zou kunnen vinden. Maar met de deskundige hulp van interieurontwerper Ohara Davies-Gaetano werd het huis van Vergara getransformeerd tot een mediterraans paradijs in het hart van Californië. Sierlijke Europese accenten vullen de ruimte, van een 18e-eeuwse Franse kalkstenen open haard tot barokke antieke meubels die onder een 19e-eeuwse Italiaanse kroonluchter zijn geplaatst. Het huis van Vergara brengt u echt naar de luxueuze Rivièra’s van Europa en is een perfect toevluchtsoord om jarenlang van te genieten.

Binnenkijken in de luxueuze woning van Sofia Vergara in Los Angeles

Voordat Sofia Vergara, bekend van haar hoofdrol in de Netflix-serie ‘Griselda‘, haar droomhuis creëerde, was het landgoed meer vergelijkbaar met een middeleeuws fort dan met een hedendaagse villa. Met zijn imposante torens en gotische architectuur was het een uniek pand in Beverly Park. Maar Vergara zag potentieel en besloot het huis om te toveren tot een elegante mediterrane oase.

Samen met interieurontwerper Ohara Davies-Gaetano werd er begonnen aan de transformatie. De donkere en zware elementen werden vervangen door lichte kleuren en verfijnde details die deden denken aan de Europese kuststeden. Het resultaat is verbluffend: een harmonieuze mix van oude wereldcharme en moderne luxe.

Europese invloeden

Als u door de woning van Sofia Vergara in Los Angeles loopt, waant u zich in een elegant Europees landhuis. Overal waar u kijkt, ziet u invloeden uit verschillende delen van Europa.

De woonkamer wordt gedomineerd door een prachtige 18e-eeuwse Franse kalkstenen open haard. Het is het middelpunt van de ruimte en straalt warmte en gezelligheid uit. Om deze prachtige eyecatcher heen staan barokke antieke meubels die perfect passen bij de weelderige sfeer. Eén van de hoogtepunten van het huis is de eetkamer, waar een indrukwekkende 19e-eeuwse Italiaanse kroonluchter hangt. Deze majestueuze lamp vangt direct de aandacht bij binnenkomst en zorgt voor een gevoel van grandeur. De eettafel, omringd door elegante stoelen, is gedekt met fijn porselein en kristallen glazen, een eerbetoon aan klassieke Europese diners.

In de slaapkamer van Vergara vind u een mix van Franse en Italiaanse stijlen. Het bed is rijkelijk versierd met zijden kussens en een prachtige hemelbedhemel. De kleuren zijn zacht en romantisch, waardoor de kamer een serene en ontspannen sfeer uitstraalt.

Een zalig toevluchtsoord

De woning van Sofía Vergara is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een plek waar ze zichzelf kan terugtrekken en genieten van haar succes. Ze beschrijft het als een speciale plek waar gasten graag willen blijven. Het biedt rust, luxe en comfort in overvloed.

Vergara’s huis heeft ook buitenruimtes die perfect zijn om te ontspannen. Het weelderige mediterrane landschap wordt gecombineerd met moderne voorzieningen zoals een zwembad, jacuzzi en buitenkeuken. Hier kan ze genieten van het milde Californische klimaat terwijl ze zich onderdompelt in de schoonheid van haar omgeving. Al met al is het huis van Sofía Vergara in Los Angeles een architectonisch meesterwerk dat oud-wereld charme combineert met hedendaagse luxe. Het doet denken aan de Europese rivieroevers en creëert een gevoel van tijdloze elegantie. Voor Vergara is dit meer dan alleen maar een huis – het is een droom die werkelijkheid is geworden.