In de adembenemende stad Dubai staat een prachtig herenhuis te koop voor maar liefst $ 135 miljoen. Dit elegante pand genaamd Bulgari, ontworpen door het gerenommeerde Italiaanse architectenbureau Antonio Citterio Patricia Viel, biedt een unieke combinatie van luxe en comfort in de exclusieve wijk Jumeirah Bay.

Bulgari-herenhuis luxe tot in de kleinste details

Het Bulgari resort en residenties herenhuis is ontworpen met oog voor detail en ademt een mediterrane sfeer uit. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een weelderige ambiance, met hoogwaardige materialen en elegant interieurontwerp. Het herenhuis beschikt over een indrukwekkend scala aan faciliteiten, waaronder een prachtig zwembad van maar liefst 45 meter lang, een spa om volledig tot rust te komen, een thuisbioscoop voor entertainment op topniveau, een ruime salon om gasten te ontvangen, een privékantoor voor zakelijke aangelegenheden en weelderige merkelementen die bijdragen aan de exclusiviteit van het pand.

Ruimte en uitzicht in overvloed

Met bijna 10.000 m² aan bebouwde oppervlakte biedt dit landhuis meer dan genoeg ruimte om te leven als royalty. Het pand beschikt over vier grote slaapkamers en zes luxueuze badkamers die voldoen aan elke behoefte. Vanuit deze prachtig ontworpen kamers heeft u bovendien een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai, wat dit herenhuis echt uniek maakt.

Het Bulgari resort en residenties herenhuis is tot in de perfectie verbeterd en herdefinieert het begrip luxe leven in Dubai. Het is zonder twijfel een van de meest exclusieve eigendommen die momenteel te koop zijn. Met zijn hoogwaardige afwerking, unieke design en ongeëvenaarde faciliteiten biedt dit pand een levensstijl van ongekende luxe.

Voor wie is dit herenhuis

Dit prachtige herenhuis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar het ultieme luxeleven. Of u nu een succesvolle zakenman bent die graag indruk maakt op zijn cliënten, of een welvarende familie die op zoek is naar comfort en ruimte, dit Bulgari-resort herenhuis heeft alles te bieden wat u zich maar kunt wensen.

Als u altijd al gedroomd hebt van het leven in absolute luxe, dan is het prachtige Bulgari-resort herenhuis in Jumeirah Bay, Dubai de perfecte keuze voor jou. Met zijn elegante design, weelderige faciliteiten en adembenemend uitzicht geeft dit pand een nieuwe betekenis aan het begrip “luxeleven”. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een van de meest exclusieve eigendommen ter wereld!