Op luchthavens, waar elke seconde telt en naadloze overgangen van vitaal belang zijn, heeft Delta Airlines een gedurfde stap gezet. De vliegtuigmaatschappij hoopt hiermee het stressniveau van reizigers te verlagen en ervoor te zorgen dat ze zonder hindernissen hun aansluitende vluchten op Los Angeles International Airport (LAX) bereiken. Wat deze benadering zo opmerkelijk maakt, is het gebruik van een Porsche 911 GT3 RS als shuttle service. Deze keuze is zowel onconventioneel als opwindend. Deze sportwagen, met maar plek voor twee passagiers, zal de komende dagen nog worden ingezet tot en met maandag 26 februari.

Delta gebruikt Porsche 911 GT3 RS als shuttle service

Reizigers die deze week door LAX, oftewel Los Angels International Airport, reizen met Delta kunnen opgelucht ademhalen. De luchtvaartmaatschappij heeft aangekondigd dat ze een select aantal passagiers die dreigen hun aansluitende vlucht te missen, rechtstreeks naar hun vliegtuig zullen brengen met behulp van deze krachtige sportwagen. Het nieuws heeft al veel enthousiasme veroorzaakt onder frequente reizigers en liefhebbers van snelle auto’s. Het scenario dat veel reizigers maar al te goed kennen, is te laat aankomen op de luchthaven vanwege vertragingen op de eerste etappe van hun reis. Vaak resulteert dit in de angst om uw volgende vlucht te missen. Zelfs als ze hun bestemming uiteindelijk bereiken, wacht hen nog steeds de uitdaging om door de drukke terminal te sprinten met hun handbagage om het volgende vliegtuig te halen.

Gelukkig hoeven Delta-passagiers die naar LAX vliegen zich daar geen zorgen meer over te maken. Het innovatieve gebruik van de Porsche 911 GT3 RS als shuttle service betekent dat ‘gelukkige’ reizigers een unieke en naadloze ervaring kunnen verwachten. De reizigers zullen rechtstreeks naar hun vliegtuig worden gebracht, zonder het gedoe van terminal navigatie en de constante druk van tijd. Het programma is ontworpen met het oog op inclusiviteit, waardoor alle passagiers, ongeacht hun reisklasse, kunnen profiteren van deze uitzonderlijke service. Door middel van deze service wil Delta niet alleen de stress verminderen die vaak gepaard gaat met luchthaven overgangen, maar ook een gevoel van zorgeloosheid en tevredenheid creëren bij haar klanten. Met een focus op het bieden van hoogwaardige diensten die voor iedereen toegankelijk zijn, streeft Delta ernaar haar positie als een toonaangevende luchtvaartmaatschappij te versterken en haar klanten de best mogelijke reiservaring te bieden.

Van 0 naar 100 km/u in slechts drie seconden op de startbaan

De keuze voor de Porsche 911 GT3 RS als shuttle service is zonder twijfel een opvallende en onconventionele keuze te noemen. Met slechts twee zitplaatsen, waarvan er één wordt ingenomen door een professionele chauffeur, wijkt het duidelijk af van de gebruikelijke luchthaven vervoermiddelen. Maar wie kan er klagen over het vooruitzicht om in stijl van het ene vliegtuig naar het andere te worden gebracht? Met zijn indrukwekkende specificaties en prestaties rechtvaardigt de 911 GT3 RS zeker zijn plaats als een ongebruikelijk, maar uiterst effectief transportmiddel. Uitgerust met een krachtige 4.0-liter zescilinder boxermotor die maar liefst 518 pk levert, kan deze bolide indrukwekkende acceleraties bereiken. Met een verbazingwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts drie seconden is de 911 GT3 RS niet alleen een krachtpatser op de weg, maar ook op de startbaan.

Deze buitengewone snelheid en kracht stellen passagiers in staat om snel en efficiënt naar hun volgende vlucht te worden gebracht. Hierbij verliezen passagiers geen tijd en reizen ze met een flinke dosis opwinding. Met de 911 GT3 RS als hun vervoermiddel kunnen passagiers met vertrouwen en stijl hun reis voortzetten, wetende dat ze in goede handen zijn en dat hun aansluitende vlucht binnen handbereik is. De samenwerking tussen Delta en Porsche is niet nieuw. De luchtvaartmaatschappij maakt regelmatig gebruik van Porsche-modellen zoals de Cayenne en Panamera voor vergelijkbare doeleinden op geselecteerde luchthavens in het hele land. Deze samenwerking verzekert reizigers niet alleen van tijdige aansluitingen, maar biedt ook een vleugje, luxe en opwinding aan hun reiservaring.