Een prachtig Amstelveens landhuis, opgebouwd uit de beste materialen, staat in de gouden bocht van de Amstel. Deze prachtvilla staat tussen Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel in. Het huis staat op een ruim perceel met meerdere bijgebouwen erom heen. De villa heeft alle denkbare luxe tot zijn beschikking en staat midden in de prachtige natuur net buiten Amsterdam. Het landhuis, genaamd Amstel Staete, heeft een woonoppervlakte van 630 m², de oppervlakte van het gehele perceel is maar liefst 3735 m². Dit landhuis, met een doordachte indeling met voldoende wooncomfort voor een ruim gezin, moet een astronomisch hoog bedrag gaan opleveren op de huizenmarkt.

Amstelveens landhuis moet € 7.500.000 opleveren

Wanneer u het gigantische landhuis betreedt, komt u terecht in een grote hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Op deze etage bevinden zich een bijkeuken, woonkamer, wasruimtes, garage en ruime bergingen. Aan de voorzijde van het landhuis vindt u de ruime woonkamer. In de woonkamer zitten veel ramen zodat er voldoende licht binnenkomt. Aan de achterkant van het landhuis bevindt zich op deze etage een tweede woonkamer/werkkamer. In deze tweede woonkamer/werkkamer zit een kleine keuken. Aan deze ruimte bevindt zich een extra kamer die gebruikt kan worden als opbergruimte of eventueel als slaapkamer. Het laatste wat u kunt vinden op deze verdieping is de ruime garage waar u twee grote auto’s kan stallen. Via de garage heeft u ook toegang tot de wasruimtes.

Amstelveens landhuis

Wanneer u de trap omhoog neemt, vindt u een ruime woonkamer, voorzien van open haard, met prachtig uitzicht over de Amstel. Aan de woonkamer zit een grote keuken met bijkeuken en toilet. Wanneer u van koken houdt, kunt u hier volledig uw ei kwijt. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Door prachtige dubbele Franse deuren, kunt u het terras betreden. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over echt Hollandse weilanden. Wanneer u zich nog een verdieping omhoog verplaatst, bevindt zich aan de linkerzijde van het landhuis een masterbedroom. De masterbedroom is voorzien van een balkon, luxe inloopkast en eigen badkamer. De badkamer heeft een dubbele wastafel, douche, ligbad en separaat toilet. Via dubbele openslaande deuren kunt u het balkon betreden voor een prachtig uitzicht over de Amstel. Aan de achterzijde bevindt zich op deze etage twee slaapkamers en een badkamer. Een van deze slaapkamers heeft toegang tot een eigen balkon. Op de bovenste etage van het landhuis bevindt zich een ruime slaapkamer en veel opbergruimte.

Binnen een half uur in hartje Amsterdam met de boot

Op het grote perceel bevindt zich naast het prachtige landhuis ook nog een tuinhuis. In het tuinhuis vindt u een gastenverblijf met eigen garage en een mooi serre. Daarnaast vindt u in het tuinhuis ook nog een extra keuken en badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en separaat toilet. Op het terrein staat ook nog een grote vrijstaande schuur. De schuur kunt u nog compleet naar eigen zeggen indelen. In de schuur zou u eventuele een grote verzameling auto’s kwijt kunnen. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een steiger aan de Amstel. Op deze steiger kunt u zomers heerlijk tot rust komen en eventueel uw boot aanmeren. Vanaf de steiger bent u binnen een half uur in hartje Amsterdam met de boot. Aan parkeerruimte is geen gebrek rondom dit landhuis. Naast dat u gratis kunt parkeren aan de openbare weg, kunt u in de garage onder het huis twee auto’s kwijt. Daarnaast kunt u meerder auto’s op de oprit of in de schuur parkeren.

Amstelveens landhuis

Het Amstelveens landhuis, ‘Amstel Staete’, ligt op misschien wel de mooiste locatie net buiten Amsterdam. U kunt hier genieten van een vrij uitzicht over de Amstel en de omgelegen polders. Wanneer u in de richting van Amsterdam kijkt ziet u de indrukwekkende skyline van Amsterdam en de Zuidas. De villa staat in een prachtige landelijke omgeving, maar toch heeft u de stad Amsterdam binnen handbereik. Binnen een mum van tijd kunt u de dynamiek van de stad opzoeken. Wanneer u de deur uit moet voor een boodschap kunt u binnen enkele minuten terecht op het Gelderlandplein of in het Stadshart van Amstelveen. De villa is goed bereikbaar door de snelle toegang tot verschillende snelwegen, zoals de A1, A2, A9 en A10.

Bekijk hier de advertentie.