Voetballer Hakim Ziyech heeft zijn prachtige villa in Vinkeveen verkocht voor miljoenen. De voormalig Ajacied heeft zijn villa liggend aan de Vinkeveense Plassen voor een bedrag onder de vraagprijs verkocht. De voetballer van het Turkse Galatasaray kocht de villa in 2020, maar na vier jaar was het alweer tijd om deze parel te verkopen. De villa werd verkocht voor een prijs net iets onder de vraagprijs, maar hier kan Ziyech zeer tevreden over zijn. Ziyech wist namelijk een riante winst te boeken met de verkoop zijn villa. De nieuwe eigenaar van de villa kan echter tevreden zijn met de koop. De adembenemende villa liggend aan de Vinkeveense Plassen beschikt over alles zodat u kan genieten van luxe en comfort.

Hakim Ziyech verkoopt zijn villa en strijkt winst van maar liefst € 2,5 miljoen op

Hakim Ziyech is een is een Marokkaans voetballer die als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller uit de voeten kan. Hij werd in 2023 verhuurd door Chelsea aan de Turkse voetbalclub Galatasaray. Ziyech maakte in 2016 de overstap van FC Twente naar Ajax. Ziyech was een belangrijke speler voor Ajax, hij was dan ook erg belangrijk in de wedstrijden voor de Champions League. Waar hij samen met Ajax de halve finale wist te halen. Ziyech wilde eerder terugkeren naar de Amsterdammers, maar hier was vanuit Ajax geen interesse in. Nu Ziyech komende tijd toch niet lijkt terug te keren naar Nederland, was het hoog tijd om zijn villa in Vinkeveen te verkopen.

Villa Ziyech

Bron: Funda

Volgens de website Bekende Buren heeft ‘de Tovenaar’, Hakim Ziyech, zijn villa in Vinkeveen weten te verkopen met een flinke winst. De villa werd te koop gezet voor een vraagprijs van € 7,5 miljoen. Uiteindelijk werd de villa verkocht voor een bedrag van € 6.966.000. De Marokkaanse voetballer kocht de villa in 2020 voor € 3.875.000, hij liet hier een hypotheek op vestigen van € 4.5 miljoen. Met betrekking tot de hypotheek wist de voetballer dus een winst te boeken van bijna € 2,5 miljoen. De koper die bijna € 7 miljoen heeft neergelegd voor de villa aan de Vinkeveense Plassen krijgt hier wel een woonoppervlakte van maar liefst 515 m² voor terug. De villa beschikt over een thuisbioscoop, verwarmd buitenzwembad en een welness.

Welness met fitness en sauna

De villa is gebouwd in 2009 in een mediterrane stijl, maar heeft recent een buitengewone metamorfose ondergaan. Het royale perceel heeft een oppervlakte van 3560 m². Het perceel is bereikbaar via twee verschillende opritten die zijn afgesloten door middel van een poort. De tuin van de miljoenen villa is voorzien van een verwarmd buitenzwembad, een infinity pool met watervallen, diverse terrassen en een zitkuil met een ingebouwde gashaard. In de tuin kunt u dus ultiem relaxen en genieten. De wellness van 71 m² is een werkelijk paradijs voor lichaam en geest. In de welness kunt u een loungeruimte, fitness, rond vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet, sauna en hammam vinden.

Fitness Ziyech

Bron: Funda

Wanneer u de villa betreedt wordt u verwelkomd door een gevoel van pracht en praal. De villa is ruim ingedeeld en de kamers lopen naadloos in elkaar over. Bij binnenkomst komt u in een imposante hal met plafonds van circa 6 meter hoog. Vanuit de entree kunt u ook de werkkamer betreden. De linkervleugel beschikt over een volledig uitgeruste keuken, met hoogwaardige inbouwapparatuur en materialen. Daarnaast bevindt zich in de linkervleugel een zeer royale woonkamer met maatwerk kasten. De rechtervleugel is verdeeld over twee etages, op de begane grond vindt u een thuisbioscoop, slaapkamer en een zeer stijlvolle en volledig uitgeruste badkamer. Op de eerste etage bevinden zich drie ruime en luxe slaapkamer, twee complete badkamers en de kastenkamer bevinden.

Villa Ziyech Hal

Bron: Funda