In april 2022 introduceerde Wolterinck de KLM-tower: een eigen ontwerp van travertin en plexiglas, die recht doet aan de cultstatus van de unieke Delftsblauwe KLM-huisjes. Een strak vormgegeven verzamelplaats voor de porseleinen mini’s. Naast de twee bestaande versies van de KLM towers, die onderdak bieden aan resp. 80 en 120 huisjes, zijn er vanaf februari ook twee mini-torens beschikbaar. Ideaal voor beginnende verzamelaars, voor kleinere ruimtes of wanneer u uw collectie over meerdere ‘torens’ wilt verdelen. In de mini’s passen ongeveer/;/. 40 en 45 huisjes en ze zijn vanaf heden via preorder te bestellen via de webshop van Wolterinck.com. De prijzen bedragen € 845,- en € 875,- (incl. BTW).

Over Wolterinck

Wolterinck is een high-end designstudio op het gebied van architectuur, interieur, styling, kunst, tuinarchitectuur en productontwerp. Totaalconcepten, waarin al deze disciplines samenkomen, en veel aandacht voor de relatie tussen binnen en buiten maken Wolterinck uniek in zijn soort. Onder leiding van Marcel Wolterinck werkt het team, bestaande uit 28 professionals, aan projecten in binnen- en buitenland. Naast het ontwerpbureau bevindt zich in Laren de Wolterinck Store, een 1500 vierkante meter tellende woonwinkel met exclusieve interieurmerken, accessoires en een grote kunstcollectie.

KLM huisjes

Het bekendste werk van Wolterinck is wellicht toch de heuse KLM tower, die zo’n 1,5 jaar geleden werd gelanceerd. Deze tower is een opslag voor de welbekende, Delftsblauwe KLM-huisjes met jenever die intercontinentale business class-passagiers van KLM ontvangen. De een verdieping tellende toren, welke een plek heeft voor zo’n 80 huisjes, kost u zo’n € 1.095. Voor € 100 meer krijgt u een verdieping extra. Deze XL-toren biedt plek aan 120 huisjes.

Kleinere KLM-tower

In navolging van deze torens lanceert Wolterinck nu de mini KLM-tower: kleinere torens, die plaats bieden voor 40 tot 45 huisjes. Een ideale kast voor de beginnende verzamelaars, of voor als u uw verzameling wilt verspreiden, bijvoorbeeld over meerdere kamers. Deze torentjes zijn vanaf februari te verkrijgen, en nu alvast te bestellen middels pre-order via deze link. De kleinere torentjes hebben een prijs van ofwel € 845, ofwel € 875.