Een statig landhuis inclusief privézwembad, wat niet zou misstaan in de Zuid-Franse Provence, staat in het prachtige Bosch en Duin op een van de mooiste locaties van de Utrechtse Heuvelrug. Dit prachtige landhuis staat midden op een indrukwekkend perceel van maar liefst 7256 m². De warmte en uitstraling van deze luxe villa is niet te omschrijven. Dit landhuis is dicht bij de populairste locaties in Nederland zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Echter is deze villa ook perfect om de drukte te vermijden. Door uw eigen park, wellnessruimte, privézwembad en jacuzzi midden in het bos kunt u met gemak het luxe buitenleven omarmen en voelt elke dag als een vakantie.

Landhuis met onder meer een privézwembad moet op Funda bijna € 5 miljoen opleveren

Wanneer u via de indrukwekkende entree het statige landhuis betreedt, kunt u door de open bordestrap helemaal naar zolder kijken. Via de hal kunt u ook de deur nemen naar de werkkamer. De werkkamer bevat een smaakvolle combinatie van een donkere houten lambrisering en traditionele haard. De Franse eiken planken met eronder vloerverwarming gaat u in meerdere vertrekken terugvinden. De eikenvloer wordt op een speelse wijze afgewisseld door Belgisch hardsteen en Franse plavuizen. Op dezelfde speelse wijze worden de kamers in dit huis ingedeeld waardoor er een warm huiselijk gevoel ontstaat.

Funda Bosch en Duin

Het Belgische hardsteen is ook terug te vinden in het van de begane grond, de keuken. Zo wordt het gebruikt voor het keukenblad en spoeleiland met bar. De keuken is het centrum van de begane grond omdat u vanaf hier toegang heeft tot iedere ruimte. De keuken beschikt over een aantal eyecatchers, zo staat er een groot vrijstaand gasfornuis en prachtige wijnklimaatkast in de keuken. De keuken grenst aan een prachtige Franse tuinkamer. De ronde ramen en zes meter hoge plafonds zorgen voor een open gevoel. Wanneer u de openslaande deuren open zet, wordt het huis een prachtig geheel met de imposante tuin. Door het royale terras en veranda kunt u optimaal genieten van het buitenleven.

Mastersuite met alles waar u van kunt dromen

De ruimte die de meeste sfeer biedt in dit prachtige landhuis op Funda is de zitkamer. Gelegen aan de noordkant met uitzicht op het gigantische grasoppervlak, vindt u een zitgedeelte met een warme uitstraling. De grote haard maakt deze ruimte echt gezellig, daarnaast staat deze ruimte direct in verbinding met de bibliotheek. De zitkamer is de perfecte ruimte om echt even tot rust te komen, u kunt deze kamer door middel van schuifdeuren afsluiten van de keuken. Een andere ruimte die u kunt betreden vanuit het centrum van het huis, is een op het zuiden gelegen, mooi beschut zijterras. Hier kunt u heerlijk tot zo laat mogelijk in de tuin zitten. De overige ruimtes op de begane grond zijn: een buitengewoon aangename televisiekamer, een ruime bijkeuken, een extra toilet, garage en een uitgebreide garderobe met veel inbouwkasten.

Funda Bosch en Duin

Op de eerste etage vindt u aan de noordzijde een prachtige mastersuite. Met een eigen toegangsdeur, riante badkamer inclusief ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, blijft er weinig tot niets te wensen over. Voor u en uw partner zijn er twee ruim opgezette kastenkamers waardoor jullie al uw kleding met gemak kwijt kunnen. Via deze mastersuite heeft u ook nog eens toegang tot balkon met prachtig uitzicht over de tuin. De twee overgebleven zeer royale slaapkamers op de eerste verdieping delen samen een badkamer. Op de eerste verdieping vindt je daarnaast nog een apart toilet, wasruimte en extra ruimte boven de garage die u kunt inzetten voor verschillende doeleinden. Deze extra ruimte beschikt al over een badkamer en afzonderlijk toilet waardoor een gastenverblijf mogelijk is. Op de zolder van dit landhuis vindt u een stijlvolle kamer die voorzien is van een kitchenette en eigen badkamer inclusief douche en toilet.

Duik in het buitenbad van maar liefst 4,5 x 10 meter

In de kelder van het landhuis met privézwembad zijn nog een aantal prachtige ruimtes te vinden. In de kelder vindt u achter een afgesloten stalen hek ruimte om uw flessenwijn veilig te stallen. Daarnaast vindt u in deze kelder een sauna en stoomcabine. Niet alleen de wijnkelder is goed beveiligd, ook de rest van het huis is goed beveiligd. Het huis beschikt over uitgebreide camerabewaking en een alarminstallatie. In de tuin treft u een 4,5 x 10 meter grote zwembad met een oprolbaar deck. Dit grote buitenbad is aangesloten op een warmtepomp en verbruikt hierdoor nauwelijks energie. Verderop in het bos kunt u ook nog heerlijk ontspannen in de jacuzzi met buitenverblijf voorzien van een stoomcabine, sauna en inloopdouche.

Landhuis met privézwembad Funda

Op de oprit van dit prachtige landhuis met privézwembad kunt u circa tien auto’s kwijt, er is dus genoeg ruimte voor al uw auto’s. Daarnaast is er een binnengarage waar u, uw drie meest geliefde auto’s warm en droog kunt parkeren.  Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een geweldig gazon. Op dit gazon is ruimte voor werkelijk waar alles, voor elke sport is ruimte op dit gazon. De tuin is met liefde onderhouden, iedereen met groene vingers kan hier op een wonderlijke wijze hun ei kwijt.

Dit statige landhuis in het prachtige Bosch en Duin moet € 4.950.000 opleveren. Dit levert u echter wel een fantastisch perceel op, waar u alles kunt vinden wat uw hartje begeert. Kijk voor de volledige advertentie op Funda.