Midden in de rustige en groene Piratenwijk van Hoofddorp staat een prachtig gerenoveerde moderne villa. De villa staat op een royaal perceel van circa 1150 m². De villa is uniek in zijn soort en beschikt over een energielabel van A+. Deze indrukwekkende woning biedt u de ultieme combinatie van luxe en comfort, perfect afgestemd op de natuurlijke omgeving. Daarnaast kunt u binnen een mum van tijd genieten van dynamiek van de omliggende steden. Deze in 2021 gerenoveerde moderne villa heeft u dus werkelijk waar alles te bieden en staat nu te koop voor € 1.750.000.

Villa in Hoofddorp moet miljoenen opleveren

U betreedt de villa op Funda via een oprit met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De entree van de villa leidt naar een ruime hal. Via de hal heeft u toegang tot een luxe toilet, meterkast en een aparte kantoorruimte. De kantoorruimte is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een fijne lichtinval. Als u de zwarte stalen deuren met rookglas openslaat, betreedt u de royale woonkamer. Aan de linkerzijde van de woonkamer vindt u een ruim zitgedeelte en aan de rechterzijde van de woonkamer vindt u een luxe woonkeuken.

Villa Hoofddorp

De luxe woonkeuken is voorzien van een prachtig groot kookeiland. De keuken beschikt over voldoende stopcontacten met USB-aansluitingen. In de keuken vindt u ook allerlei exclusieve inbouwapparatuur. Zo vindt u in de keuken een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combistoomoven, combioven/magnetron, vaatwasser, Quooker, wijnklimaatkast met twee temperatuur zones, koelkast en een vriezer. Via een brede glazen schuifpui kunt u de achtertuin betreden, tevens zorgt dit voor natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de groene tuin met zwembad.

Vanaf het balkon van de master bedroom geniet u van een fraai uitzicht

Wanneer u de trap neemt naar de eerste etage vindt u hier drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De ruimte op deze etage biedt u de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te maken. In de pvc-vloer van de gehele etage ligt vloerverwarming zodat u nooit koude voeten hoeft te hebben. De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van de villa. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot een balkon met een fraai uitzicht over het Stadspark. Verder vindt u in deze slaapkamer een badkamer ensuite, tv-aansluitingen, voldoende raampartijen en een mooie ruimte voor een inloop kledingkast. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met meubel, ligbad met whirlpoolfunctie, douche met dubbele douchekop en een toilet.

Villa Hoofddorp

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de villa. Deze ruime kamer heeft een fijne lichtaanval door de grote ramen. Omdat deze slaapkamer zo ruim is, zou u hier eventueel twee slaapkamers van kunnen maken. De derde en tevens laatste slaapkamer vindt u iets verder op deze etage aan de voorzijde van de villa. Deze ruime slaapkamer is voorzien van alle gemakken. Naast deze slaapkamer kunt u ook de tweede badkamer vinden met een los toilet. In de badkamer zit een douche met dubbele douchekop en een dubbele wastafel met meubel. De laatste ruimte op deze etage is de technische ruimte waar ook u ook extra spullen kunt opbergen.

Tuinhuis met thuis sportschool en bar

De villa beschikt daarnaast ook nog over een appartement. U kunt het appartement betreden via het keukengedeelte. Vanuit de keuken komt u via grote zwarte stalen deuren in de bijkeuken, hier kunt u uw wasmachine en droger kwijt. Ook is er genoeg ruimte voor een ruime voorraadkast. Vanuit deze ruimte kunt u dan het appartement betreden. Het stijlvolle appartement beschikt daarnaast ook over een eigen entree. U kunt deze ruimte ideaal gebruiken voor gasten of een eventuele au pair of nanny. Het appartement beschikt over woon-slaapkamer, keuken en een aparte badkamer met douche en toilet. In de keuken kunt u zich prima redden met een inductiekookplaat, combioven/magnetron, vaatwasser, boiler en afzuigkap.

Villa

De tuin rondom de villa is een magische plek. De tuin beschikt over veel groen, een open ruimte, zonnig terras en een verwarmd zoutwaterzwembad. Het zwembad is voorzien van een aparte warmtepomp en elektrisch roldek en er is een kleine berging ook wel ‘poolhouse’ genoemd. Als laatste vindt u een prachtig geïsoleerd tuinhuis in de tuin. Het tuinhuis bestaat uit twee losse ruimte, een gym en een recreatieruimte met bar en separaat toilet.

Villa in Hoofddorp met een woonoppervlakte van 303 m² en 30 zonnepanelen op het dak

De villa biedt een woonoppervlakte van 303 m² en staat op een perceel van circa 1150 m². Op de daken van de woning liggen in totaal dertig zonnepanelen, daarnaast beschikt de villa over een hybride warmtepomp en elektrische boilers. Het is dan ook niet vreemd dat de villa een energielabel A+ heeft toegewezen gekregen. U hoeft zich ook niet zorgen te maken om de veiligheid, het huis is voorzien van een alarminstallatie en beveiligingscamera’s.

Villa

De moderne villa grenst aan het Hoofddorpse wandelbos in de geliefde Piratenwijk. De villa ligt daarnaast vlak bij het bruisende centrum van Hoofddorp. De villa staat namelijk op een zeer centrale locatie in Hoofddorp. In het centrum van Hoofddorp kunt u gezellige restaurants, een breed winkelaanbod, een bioscoop, het Cultuurgebouw en de Schouwburg vinden. Deze voorzieningen bevinden zich allemaal op steenworp afstand van de villa. Op vrijdag kunt u genieten van weekmarkt met een zeer divers aanbod van verse producten. Rondom het huis heerst een landelijke sfeer en kunt u ultiem van uw privacy genieten. De Piratenwijk is een rustige en veilige buurt met alle voorzieningen die u nodig heeft in de buurt. Tevens is de villa ook goed bereikbaar met het ov, vanaf het ‘Burgemeester van Stamplein’ vertrekken alle bussen. Het NS-station Hoofddorp is op vijf minuten loopafstand vanaf de villa, u kunt met de trein binnen elf minuten op station Amsterdam-Zuid staan. Volgens Quote wordt de villa te koop door een 35-jarige vrouw.

U kunt de volledige advertentie van de villa bekijken via Funda.