Oceanco, een toonaangevende bouwer van luxe superjachten, heeft recentelijk zijn nieuwste concept onthuld, de Silver Ocean. Dit indrukwekkende schip is ontworpen door Enrico Gobbi’s Team For Design en maakt deel uit van Oceanco’s Simply Custom-serie. Met een lengte van 80 meter heeft de Silver Ocean een strak exterieur dat geïnspireerd is op luchtvaart- en auto-ontwerp.

Luxe voorzieningen van de gloednieuwe Silver Ocean

Het ontwerp van de Silver Ocean is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het schip beschikt over ruime buitenruimtes, grote achterdekken en een uniek zwembad met glazen bolwerk. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat gasten optimaal kunnen genieten van hun tijd aan boord terwijl ze omringd worden door luxe en comfort.

De weergaven van het interieur tonen de uitgestrekte buitenruimtes van het schip, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op zee. Het benedendek is volledig gewijd aan luxe voorzieningen, waaronder een prachtige strandclub. Hier kunnen gasten ontspannen in de ‘panoramische’ jacuzzi of zich vermaken in de centrale lounge. Daarnaast zijn er ook fitnessfaciliteiten beschikbaar voor diegenen die graag actief willen blijven tijdens hun verblijf aan boord.

Silver Ocean

Bron: Oceanco

De Silver Ocean biedt haar gasten een unieke zwemervaring dankzij het glazen bolwerkzwembad. Dit zwembad biedt niet alleen een verfrissende duik, maar ook een panoramisch uitzicht op de oceaan. Dit geeft het gevoel van zwemmen in de open zee, terwijl men toch kan genieten van alle luxe en privacy die het schip te bieden heeft.

Efficiëntie en voorzieningen

Naast het prachtige ontwerp en de luxe voorzieningen is de Silver Ocean ook zeer efficiënt en prestatiegericht. Het schip beschikt over zeer efficiënte rompen, ontworpen door Lateral Naval Architects. Deze rompen zorgen voor een soepele vaart en verminderen de weerstand, wat resulteert in een betere brandstofefficiëntie.

De Silver Ocean wordt aangedreven door een hybride dieselelektrisch voortstuwingssysteem, waardoor het schip zowel op diesel als op elektriciteit kan varen. Dit systeem biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook milieuvriendelijkheid doordat er minder uitstoot is tijdens het varen. Wat betreft prestaties wordt verwacht dat de Silver Ocean een topsnelheid zal hebben van 16,5 knopen. Voor langere reizen heeft het schip een kruissnelheid tussen 14 en 15 knopen, met een indrukwekkend bereik van 5.000 zeemijl.

Silver Ocean

Bron: Oceanco

Met zijn elegante design, uitgebreide luxe voorzieningen en efficiënte prestaties is de Silver Ocean gericht op mensen die op zoek zijn naar ultieme luxe en comfort tijdens hun vakantie op zee. Dit superjacht biedt een exclusieve ervaring voor degenen die willen genieten van de vrijheid en schoonheid van de oceaan, zonder in te leveren op stijl en comfort.

Of het nu gaat om ontspannen in het glazen bolwerkzwembad, genieten van de uitgestrekte buitenruimtes of profiteren van de efficiënte prestaties, de Silver Ocean is ontworpen om aan alle wensen en behoeften van haar gasten te voldoen. Het is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op een luxe superjacht.

Prestaties

De Silver Ocean is het nieuwste concept van Oceanco en biedt een combinatie van elegant design, luxe voorzieningen en efficiënte prestaties. Met zijn strakke exterieur geïnspireerd op luchtvaart- en auto-ontwerp, ruime buitenruimtes en unieke zwemervaring met glazen bolwerkzwembad, is dit superjacht ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ultieme luxe tijdens hun vakantie op zee.

Daarnaast beschikt de Silver Ocean over zeer efficiënte rompen en wordt het aangedreven door een hybride dieselelektrisch voortstuwingssysteem, wat resulteert in betere brandstofefficiëntie en minder uitstoot. Met een topsnelheid van 16,5 knopen en een bereik van 5.000 zeemijl biedt dit schip ook indrukwekkende prestaties.