Piero Ferrari, de zoon van Ferrari-oprichter Enzo Ferrari – een naam die synoniem staat voor luxe en snelheid met zijn iconische rode sportwagens, heeft nu zijn oog laten vallen op een ander extravagant bezit. Hij heeft zijn prachtige jacht van 50 meter te koop gezet voor het indrukwekkende bedrag van € 32,9 miljoen. Met een zonnedek van 120 vierkante meter, vijf ruime hutten voor tien gasten en een hydromassagebad is dit jacht de belichaming van luxe op het water.

Piero Ferrari zet zijn weelderige superjacht te koop voor miljoenen

Met een geschatte nettowaarde van maar liefst 8,1 miljard euro is de inmiddels 78-jarige Piero Ferrari geen onbekende in de wereld van rijkdom en weelde. Als eigenaar van 10% aandelen in het befaamde automerk Ferrari en 13% in de Ferretti Group, leeft hij duidelijk niet onder financiële druk. Maar zelfs met al deze rijkdom lijkt hij nooit genoeg te hebben.

Jacht Piero Ferrari

Niet alleen is Piero Ferrari trots op zijn huidige megajacht, maar hij heeft ook al plannen voor een nieuw exemplaar dat nog groter zal zijn. Met een lengte van maar liefst 54 meter belooft dit toekomstige jacht nog meer luxe en comfort te bieden aan zijn exclusieve eigenaar. Het bewijst eens te meer dat Piero Ferrari altijd streeft naar het hoogste niveau van luxe.

Luxe kenmerken

Het huidige jacht van Piero Ferrari is voorzien van verschillende luxe kenmerken die ervoor zorgen dat de gasten niets tekortkomen. Naast het indrukwekkende zonnedek, beschikt het jacht over vijf ruime hutten waar tien gasten kunnen verblijven in alle comfort. Daarnaast is er ook een hydromassagebad aan boord, perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de oceaan.

Het jacht biedt ook voldoende ruimte voor negen bemanningsleden, die ervoor zorgen dat alle behoeften van de gasten worden vervuld. Een tender en garage maken het mogelijk om gemakkelijk andere wateractiviteiten te ondernemen. Al deze luxe kenmerken getuigen van Piero Ferrari’s voortdurende weelderige levensstijl.

Piero Ferrari, bekend om zijn passie voor snelheid en luxe, heeft nu zijn blik gericht op een ander extravagant bezit – een prachtig megajacht. Met zijn rijkdom en invloed laat hij zien dat hij altijd streeft naar het hoogste niveau van luxe en comfort. Het jacht met zijn indrukwekkende kenmerken is niet alleen een statussymbool, maar ook een ultieme plek om te genieten van de schoonheid van de oceaan in absolute weelde.