Ontdek de nieuwe sensatie in het autolandschap van Nederland. Een zeldzame parel uit de exclusieve wereld van luxe auto’s heeft zijn weg gevonden naar Nederland. Met slechts 11.973 kilometer op de teller en een indrukwekkende geschiedenis is deze auto een ware eyecatcher. Nummer 1 van slechts acht ooit geproduceerd en destijds geprezen als ’s werelds snelste sedan, belichaamt deze 2013 Mercedes-Benz CLS BRABUS SV12S Rocket 800 het toppunt van exclusiviteit en prestatie. En het beste moet nog komen, deze unieke auto is nu beschikbaar en klaar om zijn nieuwe eigenaar te betoveren.

BRABUS heeft deze Mercedes-Benz CLS naar een ander niveau getild

Deze Mercedes-Benz CLS BRABUS SV12S Rocket 800 is niet zomaar een auto, het is een symbool van ultieme exclusiviteit en prestatie. Met zijn krachtige 6.3-liter V12-motor die maar liefst 800 pk levert, laat deze auto een onuitwisbare indruk achter op de weg. Maar het is niet alleen de brute kracht die indruk maakt; het is ook het vakmanschap en de zeldzaamheid van deze auto die hem zo bijzonder maken. Als nummer 1 van slechts acht ooit geproduceerd en met een verbluffend lage kilometerstand van 11.973, is deze auto een ware verzamelaarsdroom die zelden te vinden is. Wat het nog specialer maakt, is dat dit het enige model is met een dergelijke motorconfiguratie dat momenteel beschikbaar is in Nederland. Elk detail, van het ontwerp tot de prestaties, ademt een sfeer van luxe en exclusiviteit uit die ongeëvenaard is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Auto Leitner (@autoleitner)

BRABUS heeft alles uit de kast getoverd tijdens het upgraden van deze auto. Met een verhoogde cilinderinhoud van 6.3 R biturbo 800 met sportkatalysatoren en een high performance remsysteem, staat deze auto aan de top van de autowereld. Maar het zijn niet alleen de prestaties die indruk maken. Het BRABUS-pakket omvat ook een speciale ophanging, een sportuitlaatsysteem en unieke exterieurdetails zoals een opvallende voorbumper, sideskirts en een achterdiffuser. Binnenin wordt het gevoel van luxe voortgezet, met volledig leren bekleding, een sportstuur en aluminium pedaalpads die getuigen van vakmanschap van het hoogste niveau.

Slechts acht exemplaren wereldwijd

Neem plaats achter het stuur van de Mercedes-Benz CLS BRABUS SV12S Rocket 800 en dompel jezelf onder in een wereld van ultiem comfort en technologische innovatie. Deze auto is uitgerust met een breed scala aan standaardvoorzieningen die elke rit verheffen tot een buitengewone ervaring. Van Distronic Plus afstand cruisecontrol tot een actieve dode hoek-assistent en een uitgebreid Comand navigatiesysteem, elk detail is doordacht en verfijnd. Het interieur is doordrenkt met luxe, met leren bekleding en een exclusieve Designo alcantara dakhemel die zorgen voor een weelderige en stijlvolle ambiance. Met slechts acht exemplaren wereldwijd en daarnaast is dit het enige model in Nederland met een V12-motor, vertegenwoordigt deze CLS BRABUS een zeldzame kans voor autoliefhebbers die streven naar het allerbeste op de weg.

Met zijn exclusiviteit, verfijnde vakmanschap en ongeëvenaarde prestaties is deze auto een ware droom voor autoliefhebbers over de hele wereld. En nu heeft u de kans om eigenaar te worden van dit unieke exemplaar, want deze CLS BRABUS is beschikbaar voor € 325.000 netto-export. De auto wordt daarnaast geleverd inclusief een officieel BRABUS certificaat. Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van autoleitner.