DJ Khaled zijn voormalige villa in Florida, gelegen in het weelderige Aventura, staat nu te koop voor een duizelingwekkend bedrag van $ 16,39 miljoen. Met zijn extravagante voorzieningen en unieke kenmerken, waaronder een 1000 vierkante meter grote sneaker kast, belichaamt deze mediterrane villa de weelde van het sterrenleven. Oorspronkelijk gekocht door de beroemde muziekproducent in 2015 en later gerenoveerd, is dit huis nu eigendom van muziekexecutives Nahim Jorge Bonilla en Melissa Granda, die het beschikbaar stellen voor geïnteresseerde kopers die op zoek zijn naar luxe en exclusiviteit in een van Florida’s meest begeerde gebieden.

Voormalige villa DJ Khaled met 1000 m² grote sneakerkast

Met zijn onmiskenbare aanwezigheid in de wereld van muziek en entertainment heeft DJ Khaled zich gevestigd als een icoon van creativiteit en succes. Bekend om zijn hitnummers en charismatische persoonlijkheid, heeft DJ Khaled de muziekindustrie veroverd. Zijn voormalige residentie, gelegen in het exclusieve Aventura, Florida, biedt nu een unieke kans voor geïnteresseerde kopers om een glimp op te vangen van het leven van deze legendarische artiest. Deze mediterrane villa, die oorspronkelijk werd verworven door DJ Khaled in 2015 en later werd verfraaid met aanzienlijke renovaties, ademt een sfeer van exclusiviteit en luxe. Een van de meest opvallende kenmerken van dit huis is zonder twijfel de indrukwekkende 1000 m² grote sneaker kast, compleet met het kenmerkende “WETHEBEST” logo op de vloer.

Maar het huis biedt meer dan alleen een verzameling sneakers. Elk hoekje en elk detail van deze woning straalt luxe uit, van de met Swarovski kristallen versierde 14-karaats gouden kroonluchters tot de weelderige marmeren en walnoothouten vloeren. De woning is doordrenkt met een gevoel van grandeur, met ruime kamers en een prachtig ontwerp dat zowel elegantie als comfort uitstraalt. Naast de opvallende sneaker kast, omvat het huis ook een scala aan andere op maat gemaakte ontwerpen en voorzieningen die het onderscheiden van andere luxe woningen. Van de weelderige chef-waardige keuken tot de uitgebreide buitenruimte met een verfrissend zwembad en een ontspannende hottub, elk aspect van dit huis is zorgvuldig ontworpen om een ongeëvenaarde levensstijl te bieden aan degenen die het geluk hebben om hier te wonen.

Vijf vorstelijke slaapkamers en zeven weelderige badkamers

Deze weelderige mediterrane villa strekt zich uit over een halve hectare, waarbij elke vierkante meter is ontworpen om een gevoel van verfijning en comfort te bieden. Met vijf vorstelijke slaapkamers en zeven weelderige badkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor zowel ontspanning als vermaak. De chef-waardige keuken, uitgerust met de beste apparatuur en een ruim eiland, is een oase voor culinaire creativiteit en gastronomisch genot. Naast de keuken bevindt zich een elegante eetkamer, perfect voor formele diners en intieme bijeenkomsten.

Villa DJ Khaled

Bron: One Sotheby’s International Realty

Terwijl de avond valt, nodigt de weelderige buitenruimte uit tot ontspanning en vermaak. Een verfrissend zwembad en een ontspannende hottub vormen het middelpunt van de weelderige tuin, omringd door weelderige groenvoorzieningen en weelderige landschappen. Een sfeervolle vuurplaats biedt de perfecte plek voor gezellige avonden onder de sterren, terwijl een eigen aanlegsteiger langs toegang biedt tot avonturen op het water.