De dochter van de iconische mediamagnaat Joop van den Ende, Iris van den Ende, heeft besloten haar prachtige residentie aan een van de meest prestigieuze grachten van Amsterdam op de markt te brengen. De woning wordt te koop aangeboden voor een vraagprijs van maar liefst € 2.350.000. Het luxueuze appartement van Iris van den Ende, gelegen aan een van de Amsterdamse grachten, omvat een ruime woonoppervlakte van 178 m², met twee slaapkamers, twee badkamers, een zwembad, sauna en een adembenemend uitzicht.

€ 600.000 winst voor dochter Joop van den Ende

Met een leven gewijd aan productie in de media-industrie, waaronder het produceren van gerenommeerde programma’s zoals “Matthijs gaat door” en “The Connection”, heeft Iris van den Ende een indrukwekkende carrière opgebouwd. Als dochter van mediamagnaat Joop van den Ende is ze niet alleen erfgenaam van zijn talent, maar ook van zijn ondernemersgeest. In 2009 verwierf Iris haar luxueuze appartement langs de Amsterdamse grachten voor ongeveer € 1.750.000 volgens Bekende Buren. Nu heeft ze besloten het pand te koop te zetten voor een vraagprijs van € 2.350.000, waarmee er een mogelijke winst van € 600.000 aan de horizon gloort. Met haar beslissing om haar iconische residentie van de hand te doen, lijkt Iris klaar voor een nieuwe fase in haar leven.

Dochter Joop van den Ende zet woning te koop

Bron: Funda

Het appartement, genaamd “De Schoone Dame”, gelegen op de eerste verdieping van het prestigieuze appartementencomplex ‘Den Grooten Heer’ aan de Herengracht, omvat een royale oppervlakte van 178 m² en staat nu te koop op Funda. Met een frontbreedte van 14 meter biedt dit weelderige onderkomen een adembenemend uitzicht op de gracht. Recente renovaties hebben geleid tot een riant woonverblijf met twee slaapkamers, twee badkamers en een spectaculaire woonkamer, doordrenkt met luxe en verfijning. Tevens worden twee parkeerplaatsen direct beschikbaar gesteld in de onderliggende parkeergarage.

Zwembad, sauna en een huismeester die altijd klaarstaat

U kunt de woning betreden via een ruime entree, waar een gracieuze hal met garderobe en gastentoilet je verwelkomt naar de weelderige woonruimte. Glazen deuren tussen de hal en de woonkamer bieden een uitnodigende doorkijk naar de weelderige ruimte, waar een adembenemende ambiance van ruimte en licht je omhult. Naast de keuken, waar een ovale eettafel voor zes personen staat, pronken maatwerkkasten met zandkleurige lak en flankeren de ruimte met een verfijnde elegantie. Daarnaast is de woonkamer zelf een ware eyecatcher, met een suède muur die een gashaard en tv omlijst, ontworpen in overleg met Marcel Wolterinck, een naam synoniem aan luxe en stijl.

Dochter Joop van den Ende zet woning te koop

Bron: Funda

De keuken vormt het hart van dit betoverende verblijf, waar werk- en kookgedeeltes naadloos samensmelten met hoogwaardige inbouwapparatuur en een centrale ontbijttafel uitnodigt tot gezellig samenzijn. De weelderige grote slaapkamer verwent met een walk-in closet en een luxueuze badkamer, volledig uitgevoerd in marmer en voorzien van alle denkbare gemakken. De kinderkamer biedt een eigen oase van comfort, met uitzicht op het lichthof en op maat gemaakte kledingkasten. Daarnaast herbergt dit appartement een aparte laundry met technische ruimte, wat bijdraagt aan het ultieme woongemak. Bovendien biedt het appartementencomplex een scala aan gemeenschappelijke faciliteiten die de luxe levensstijl completeren, waaronder een zwembad, sauna en een statige entree en hal, waar de huismeester klaarstaat om bij te dragen aan het welzijn van de bewoners.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.