Famke Louise, de Nederlandse influencer bekend om haar eigenzinnige persoonlijkheid, heeft recentelijk een gedurfde stap gezet in haar carrière. Famke heeft de overstap gemaakt naar een platform voor volwassenen en deelt hier pikante content. Voor toegang tot haar exclusieve materiaal moeten fans maandelijks een flink bedrag neertellen. Zo zou een maandelijks abonnement al meer dan drie tientjes kosten. In de korte tijd dat Famke Louise actief is op het platform heeft ze dan ook al een aardig zakcentje verdient.

Binnen enkele uren bijna 20 duizend volgers

Famke Jantina Louise Meijer staat bekend onder haar artiestennaam Famke Louise. Ze is een veelzijdige Nederlandse vlogger, model en zangeres die sinds februari 2016 actief is op YouTube. Op haar kanaal deelde ze inspiratie op het gebied van schoonheid en mode, waarbij ze haar eigen unieke stijl en perspectief laat zien. Eind 2017 brak ze door met hits als “Op me monnie” en “Vroom”, waarmee ze een breed publiek wist te bereiken en haar naam vestigde als een opkomende ster in de Nederlandse muziekscene. Zo werkte ze samen met de grootste artiesten uit Nederland zoals Ronnie Flex en Bizzey. Met haar charismatische persoonlijkheid en onmiskenbare talent heeft Famke Louise zich gevestigd als een invloedrijke figuur in de online en muzikale wereld. Echter heeft Famke nu besloten een heel ander pad te bewandelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise heeft onlangs de media opgeschud met haar verrassende nieuwe carrièrestap. Naast haar zangcarrière heeft ze aangekondigd dat ze haar inkomen voortaan zal verdienen door het delen van pikante foto’s. Deze exclusieve content is alleen toegankelijk voor de volgers van haar account op een speciaal platform. Om haar trouwe kijkers te verzamelen, heeft Famke Louise haar foto-account prominent in de schijnwerpers gezet, waarbij ze bevestigde dat de geruchten rondom haar nieuwe onderneming waar waren. Onder de naam “spicylouise” heeft ze binnen enkele uren bijna 20 duizend volgers weten te verwerven, waarmee ze direct een indrukwekkende start maakte in haar nieuwe zakelijke venture.

Famke Louise haalt haar eerste € 75.000 binnen

Om toegang te krijgen tot de pikante content van Famke Louise op haar account “spicylouise”, moeten fans stevig in de buidel tasten. Maandelijks wordt er een aanzienlijk bedrag van € 35 in rekening gebracht. Voor degenen die zich echter als trouwe volgers willen manifesteren en een jaar vooruitbetalen, wordt dit bedrag teruggebracht tot ongeveer € 21 per maand. Deze tarieven benadrukken de lucratieve aard van Famke’s nieuwe onderneming, waarbij het niet verwonderlijk is dat ze naar verluidt haar eerste salaris al uit € 75.000 zou bestaan dankzij haar gewaagde content.

Op het platform heeft Famke Louise nog een extra verdienmodel ontdekt, het aanbieden van exclusieve foto’s en een-op-een contact met haar volgers. Dit stelt haar in staat om extra inkomsten te genereren door haar fans een meer persoonlijke ervaring te bieden en exclusieve content te delen die niet voor het grote publiek toegankelijk is. Hiermee laat ze abonnees nog eens extra betalen bovenop de al € 35 per maand of € 252 per jaar.