In het hart van de Nederlandse bollenstreek ligt een parel van ongekende schoonheid: de voormalige ‘Buitenplaats Grotenhof’ in Lisse. Dit riante landhuis, waar hedendaags comfort en rijke historie elkaar ontmoeten, biedt een woonbeleving die zijn weerga niet kent. Met zijn unieke ligging tussen de kleurrijke bollenvelden, nabij het beroemde Keukenhof en diens bosrijke omgeving, is dit een plek waar luxe en natuur harmonieus samengaan.

Riant landhuis tussen de bollenvelden kost miljoenen

Het verhaal van landhuis ‘Buitenplaats Grotenhof’ neemt ons mee terug naar de 18e eeuw, toen het bekend stond als ‘Buitenplaats Knappenhof’. Maar zelfs in de 16e eeuw was deze locatie al in gebruik als boerenhofstede. Door de jaren heen heeft het terrein diverse transformaties ondergaan, van herenboerderij tot bloembollenkwekerij. De huidige villa, opgericht in 2009 met een knipoog naar deze rijke geschiedenis, staat symbool voor zowel traditie als moderne luxe. Hoogwaardige materialen en geavanceerde beveiligingstechnieken garanderen comfort en veiligheid op topniveau., zo vertelt de advertentie op Funda ons ook.

Landhuis Lisse

Uniek woongenot op een schitterende locatie

Het landhuis zelf ademt een sfeer uit van ruimtelijkheid en exclusiviteit. Vanaf het moment dat men via het elektrisch bedienbare toegangshek de oprijlaan betreedt, wordt duidelijk dat dit geen gewone woning is. Elke ruimte binnen het huis – of het nu gaat om de luxueuze woonkeuken met spoeleiland of de royale woonkamer met openslaande deuren naar het terras – straalt klasse uit. De aanwezigheid van een wellnessruimte en royale kantoorruimte benadrukken nog eens extra dat hier aan alle behoeften van modern woongenot is gedacht.

Landhuis Lisse

De perfecte combinatie van historische charme en moderne faciliteiten

Omgeven door waterpartijen met hoogwaardige beveiligingsmaatregelen zoals camera’s en automatische buitenverlichting. Wellnessruimte, grote vrijstaande garage, sfeervolle gashaarden en meer.

Het landgoed combineert naadloos elementen uit zijn historische achtergrond met eigentijdse luxe. Zo is bijvoorbeeld het garagegebouw opgetrokken met hergebruikte materialen uit een oude bollenschuur daterend uit 1900. Deze aandacht voor detail draagt bij aan een uniek karakter dat liefhebbers van zowel geschiedenis als modern comfort zeker zal bekoren.

In conclusie vertegenwoordigt ‘Buitenplaats Grotenhof’ te Lisse meer dan alleen maar een woning; het is een levensstijl die getuigt van goede smaak en waardering voor geschiedenis vermengd met hedendaags genieten op niveau. Dit maakt Buitenplaats Grotenhof niet alleen tot een uitzonderlijke residentie maar ook tot een monumentaal eerbetoon aan Nederlands cultureel erfgoed. Neem hier een kijkje op Funda.