In het fraaie coulisselandschap, gelegen in het uitgestrekte buitengebied van Winterswijk, prijkt het indrukwekkende NSW landgoed “Den Eeckelerhorst”. Een waar meesterwerk van elegantie en functionaliteit, waar de allure van een historisch landhuis hand in hand gaat met de passie voor paarden. Deze weelderige manege, omgeven door een serene ambiance, is een ware oase voor paardenliefhebbers. Met een uitgebreid scala aan faciliteiten, waaronder een buitenbak, een binnenmanege, ruime paardenboxen en zelfs een volledig gedraineerd springterrein met computergestuurd beregeningssysteem, is hier een unieke leefomgeving gecreëerd voor zowel mens als dier.

Buitenzwembad met royale poolhouse

U kunt de woning betreden door een imposante entree en laat u zich hier betoveren door de grandeur van dit unieke landhuis. De hal, met zijn statige trapopgang en verfijnde afwerking, nodigt u uit voor een ontdekkingstocht door deze betoverende woning. Terwijl u verder gaat, wordt u verwelkomd door de warme gloed van de royale L-vormige woonkamer. Neem plaats in het verlaagde zitgedeelte, omgeven door de gezellige sfeer van de palletkachel en laat de charme van dit uitnodigende vertrek op u inwerken. Vervolgens kunt u de ruime woonkeuken betreden, een ware oase van culinaire inspiratie. Het Italiaanse stucwerk en de authentieke ‘witjes’ vormen een perfecte achtergrond voor het imposante La Cornue fornuis, dat met zijn grill, dubbele oven en 4-pits gaskookplaat garant staat voor gastronomisch genot. De tuindeuren naar het terras maken deze ruimte compleet, waardoor u kunt genieten van zowel binnen als buiten koken en dineren in stijl.

Manege op Funda

Bron: Funda

De volgende ruimte is de ruime bar/kantoorruimte, waar modern comfort en functionaliteit samenkomen. Voorzien van airconditioning en dubbele tuindeuren, biedt deze ruimte een perfecte balans tussen werk en ontspanning. Terwijl u geniet van het uitzicht op de weelderige tuinen, voelt u zich direct thuis in deze luxueuze omgeving. Buiten wacht u een ware oase van ontspanning en verfrissing. Neem een duik in het buitenzwembad, ontspan op de veranda, daarnaast kunt u genieten van de warme gloed van het royale poolhouse, voorzien van een open haard en afsluitbaar door een glazen wand. Hier kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven in alle comfort en privacy.

Manege met allerlei voorzieningen voor paardenliefhebbers

Terwijl u de trap naar de eerste verdieping neemt, wordt u begroet door een overloop die leidt naar vijf prachtig ingerichte slaapkamers en twee luxueuze badkamers. De masterbedroom is een ware oase van rust, met een aangrenzende badkamer, balkon en dubbele inloopkast, waardoor u zich kunt onderdompelen in pure luxe en comfort. De ontdekking gaat verder naar de tweede verdieping, bereikbaar via een vlizotrap, waar u een veelzijdige vliering aantreft die talloze mogelijkheden biedt voor opslag of uitbreiding. Daal af naar het souterrain en ontdek een wereld van pure ontspanning. Het binnenzwembad, voorzien van luchtverversing, biedt een welkome verfrissing, terwijl de doucheruimte met separaat toilet en technische ruimte zorgen voor ultiem comfort en gemak.

Manege op Funda

Bron: Funda

Naast alle luxe woonvoorzieningen biedt dit landgoed ook allerlei voorzieningen voor paardenliefhebbers. De manege verwelkomt paardenliefhebbers met open armen, met een uitgebreid scala aan eersteklas faciliteiten die speciaal zijn ontworpen om het beste uit elke rijervaring te halen. Van de professionele buitenbak met “Agterberg bodem” tot de ruime binnenmanege, elke hoek van het landgoed is doordrenkt van een passie voor paarden en een toewijding aan excellentie. Met 28 comfortabele paardenboxen, vier opzadel/spuitplaatsen en twee solarium/wasplaatsen, is in de manege aan elke behoefte van uw edele viervoeters gedacht. Daarnaast biedt de overdekte stapmolen met een indrukwekkende diameter van 20 meter en het volledig gedraineerde springterrein met geïntegreerd computergestuurd beregeningssysteem en natuurhindernissen een perfecte omgeving voor training en ontwikkeling.

Ruime appartementen voor personeel

Tot slot, beschikt dit landgoed over appartementen voor personeel. Deze appartementen zijn voorzien van alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het balkon, bieden deze appartementen een thuis weg van huis voor het personeel van Landgoed ‘Den Eeckelerhorst’. Deze prachtige manege wordt aangeboden via Funda voor een vraagprijs van € 3.250.000.

Manege op Funda

Bron: Funda

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken op de website van Funda.