Een prachtig landgoed in Wassenaar waar weelde en verfijning hand in hand gaan en waar het tijdloze erfgoed van een statig landhuis naadloos samensmelt met het moderne comfort van vandaag. Dit landhuis, recentelijk onderworpen aan een volledige modernisering, is niet slechts een plek om te wonen, maar een toevluchtsoord van elegantie en stijl. Gelegen te midden van een uitgestrekte tuin, die opnieuw is ontworpen tot een waarlijk park, belooft deze woning een leven van ongeëvenaarde grandeur en rust. Met ruime kamers, een nieuwe ‘state of the art’ keuken, luxe slaapvertrekken en een scala aan moderne voorzieningen, is dit landhuis een oase van elegantie en comfort. Als u dit huis betreedt, wordt u betoverd door de tijdloze schoonheid en het hedendaagse comfort van dit magnifieke landgoed.

Majestueuze landhuis is een echt turnkey-object

Dit majestueuze landhuis in het Zuid-Hollandse Wassenaar heeft onlangs een volledige modernisering ondergaan, waarbij het een ware transformatie heeft ondergaan tot een turnkey-object met een onmiskenbare sfeer, uitstraling en een fantastische indeling. Gelegen te midden van een weelderig landschap, is de tuin volledig opnieuw aangelegd en verdient het met recht de kwalificatie ‘parkachtig’. Bij het betreden van het landhuis wordt u verwelkomd door een imposante entree met een vestibule, gevolgd door een royale ontvangsthal met een knapperend haardvuur, garderobe en toilet, omlijst door een indrukwekkend trappenhuis dat de grandeur van het landhuis benadrukt.

Landhuis in Wassenaar

Bron: Funda

De woonruimte is ronduit indrukwekkend, bestaande uit een zitkamer, aangrenzende studeer- of televisiekamer en een naadloze doorloop naar de woonkeuken. De woonkeuken, het hart van het huis, omvat een eetgedeelte, een knusse zithoek met een sfeervolle open haard en een gloednieuwe ‘state of the art’ keuken die is uitgerust met alle moderne gemakken die u zich maar kunt wensen. Hier komt het samenbrengen van familie en vrienden tot leven, terwijl u geniet van culinaire hoogstandjes en onvergetelijke momenten.

Meesterlijke slaapkamer compleet met een en suite badkamer

Op de eerste verdieping van dit prachtige landhuis bevindt zich de meesterlijke slaapkamer, compleet met een en suite badkamer die gloednieuw en schitterend is afgewerkt. Deze badkamer biedt een oase van ontspanning, met luxe voorzieningen en hoogwaardige materialen. Ook is er een ruime inloopkast, perfect voor het organiseren van uw garderobe op een stijlvolle en efficiënte manier. Daarnaast biedt deze verdieping nog vier andere slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en comfort, evenals een nieuwe tweede badkamer, een apart toilet en een wasruimte om aan al uw huishoudelijke behoeften te voldoen.

Landhuis in Wassenaar

Bron: Funda

Op de tweede verdieping komt u binnen in een lichte hal, verlicht door een dakraam dat het daglicht prachtig laat binnenvallen. Hier vindt u nog eens drie slaapkamers, allemaal ruim en uitnodigend, evenals een nieuwe derde badkamer en een apart toilet voor extra gemak. Maar dat is nog niet alles, deze verdieping biedt ook een ontspanningsruimte met een bar, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon om te ontspannen na een lange dag. En voor extra opslagruimte is er een berging beschikbaar, zodat u uw eigendommen netjes en georganiseerd kunt houden. Ten slotte biedt de kelder van dit landhuis diverse berg- en stookruimtes, waardoor er voldoende ruimte is voor opslag en het onderhoud van de woning.

Landhuis vol comfort moet € 4.600.000 opleveren

Met een bruto vloeroppervlak van circa 700 m² biedt deze woning een overvloed aan ruimte en mogelijkheden voor comfortabel wonen. Gelegen op bijna 6000 m² eigen grond, geniet u van privacy en vrijheid te midden van prachtige natuurlijke omgevingen. Bovendien is de ligging ideaal, met een gunstige locatie op slechts 20 minuten rijden van Schiphol en 10 minuten rijden van Den Haag. Veiligheid staat hoog in het vaandel, met goede beveiligingsvoorzieningen zoals een automatisch hek met camera. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage en carport voor drie auto’s. Het comfort wordt verder versterkt door moderne voorzieningen zoals airconditioning op de slaapkamers, evenals elektrisch bedienbare gordijnen en blinds op de parterre. Tot slot maken extra voorzieningen zoals een sproei-installatie en een robotmaaier het onderhoud van de uitgestrekte tuin een eenvoudige en aangename taak.

Landhuis in Wassenaar

Bron: Funda

Dit landhuis belichaamt niet alleen luxe, maar ook functionaliteit en comfort, waarbij elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om een gevoel van warmte en gastvrijheid te creëren. Met zijn weelderige omgeving en perfecte harmonie tussen binnen- en buitenruimtes biedt dit landhuis een uitzonderlijke levensstijl. U kunt de eigenaar worden van dit stulpje voor € 4.600.000. Voor meer informatie en foto’s kunt u de volledige advertentie bekijken op Funda.