Mansory, de gerenommeerde tuner bekend om zijn uitgesproken stijl en krachtige aanpassingen aan luxe auto’s, heeft opnieuw de aandacht getrokken met zijn nieuwste project: de Mansory Ferrari 296 GTS Tempesta. Deze keer heeft Mansory zijn kenmerkende stijl toegepast op de iconische Italiaanse supercar, waardoor de 296 GTS een nog indrukwekkendere verschijning is op de wegen. Met opvallende esthetische upgrades en een krachtige vermogensboost is deze Mansory-uitvoering een waar kunstwerk op wielen geworden.

Mansory Ferrari 296 GTS Tempesta zijn prachtige esthetiek

Mansory heeft zich niet ingehouden bij het transformeren van de Ferrari 296 GTS, waarbij zowel het exterieur als het interieur doelgericht zijn aangepakt. Aan de buitenkant van de auto zijn opvallende esthetische veranderingen doorgevoerd die de supercar een onmiskenbaar Mansory-ontwerp geven. De voorzijde van de auto is voorzien van een nieuw ontworpen apron met geïntegreerde side blades, die zorgen voor een dynamischer voorkomen en tegelijkertijd de aerodynamica verbeteren. Langs de zijkanten van de auto zijn nieuwe zijskirtattachments toegevoegd, die niet alleen de sportieve uitstraling versterken, maar ook de visuele impact vergroten. De achterkant van de 296 GTS wordt gedomineerd door een nieuw ontworpen diffuser, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de stabiliteit en grip van de auto op hoge snelheden verbetert. Mansory-logo’s sieren de verschillende exterieurcomponenten en benadrukken het unieke karakter van deze getunede Ferrari.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MANSORY (@mansory)

Binnenin de auto heeft Mansory ook indrukwekkende aanpassingen doorgevoerd om een luxueuze en gepersonaliseerde rijervaring te bieden. Het interieur is opnieuw bekleed met hoogwaardig zwart leer en Alcantara, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling en een ongeëvenaard comfort voor de inzittenden. Om een vleugje exclusiviteit toe te voegen, zijn er bronzen accenten aangebracht op de middenconsole, deurpanelen, stoelriemen en andere interieurdetails. Deze subtiele details creëren een harmonieus kleurenschema en benadrukken de aandacht voor detail die Mansory aan elke aanpassing besteedt. Het interieur is verder verfraaid met Mansory-logo’s die subtiel zijn geïntegreerd in het ontwerp.

0 tot 100 km/h in slechts 2,8 seconden

Naast de opvallende esthetische veranderingen heeft Mansory ook aanzienlijke prestatieverbeteringen doorgevoerd in de Ferrari 296 GTS. De krachtige aanpassingen beginnen onder de motorkap, waar Mansory’s technici de prestaties van de reeds indrukwekkende V6-motor verder hebben opgevoerd. Door geavanceerde tuning en aanpassingen aan het motormanagement systeem heeft Mansory het vermogen van de Ferrari 296 GTS verhoogd tot een duizelingwekkende 858 pk en een koppel van 750 Nm. Deze indrukwekkende vermogensboost vertaalt zich direct naar verbluffende prestatiecijfers op de weg. De getunede Ferrari accelereert nu van 0 tot 100 km/h in slechts 2.8 seconden, waardoor het een krachtige en adrenalineverhogende rijervaring biedt voor de bestuurder. Ondanks deze verhoogde prestaties heeft Mansory ervoor gezorgd dat de supercar zijn indrukwekkende topsnelheid behoudt, met een maximale snelheid van 330 km/h.

Wat betreft de prijs en beschikbaarheid van de Mansory Ferrari 296 GTS Tempesta blijven details vooralsnog onbekend. Geïnteresseerden die graag hun Ferrari 296 GTS willen voorzien van de unieke touch van Mansory worden aangemoedigd om rechtstreeks contact op te nemen met Mansory voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Hoewel specifieke prijsdetails nog niet zijn vrijgegeven, kunnen we op basis van eerdere modellen van Mansory en de basisprijs van de Ferrari 296 GTS verwachten dat de prijs van de getunede versie aanzienlijk hoger zal liggen.