Het incident waarbij een miljonair met zijn Lamborghini-jacht werd geweigerd bij een privé-dok in San Diego heeft heel wat opschudding veroorzaakt. Ajay Thakore, beter bekend als Ace Rogers, probeerde zijn Tecnomar Lamborghini 63 jacht aan te meren bij een Marriott Marina in San Diego toen hij te horen kreeg dat het om een privéhaven ging en er geen ruimte was voor zijn jacht ter waarde van $ 4,5 miljoen. Wat volgde was een woede-uitbarsting die alle perken te buiten ging.

Lamborghini-jacht ter waarde van $ 4,5 miljoen geweigerd

Het incident bij de privéjachthaven in San Diego wierp een schijnwerper op de eigenaar van het jacht, Ajay Thakore, ook wel bekend als Ace Rogers. Thakore, een bekende miljonair, wilde zijn indrukwekkende Tecnomar Lamborghini 63-jacht, met een geschatte waarde van maar liefst $ 4,5 miljoen, aanmeren bij de Marriott Marina in San Diego, zoals gemeld door een lokaal nieuwsstation. Echter, toen hem is verteld dat dit een privéjachthaven was en er geen ruimte beschikbaar was voor zijn luxe jacht, liepen de gemoederen hoog op. De exacte reden voor de weigering van het jacht bij de privéjachthaven blijft enigszins vaag, maar het incident wat plaatsvond, verliep zeker niet mild.

In de video van het incident is te zien hoe het Lamborghini-jacht zich terugtrekt van de aanlegplaats in San Diego, terwijl een medewerker, geïdentificeerd als Joseph Holt, op de kade staat. Een man achter op de boot, vermoedelijk Ajay Thakore alias Ace Rogers, laat vervolgens al zijn woede los. Rogers staat te schreeuwen aan het einde van zijn jacht, een paar meter verwijderd van Holt, die nog steeds op de kade staat. Zijn schreeuwen galmen door de jachthaven, terwijl hij herhaaldelijk dreigt: “Ik zal je vermoorden. Ik zal je vermoorden. Ik zal je vermoorden.” Holt beschreef hoe Rogers zijn portemonnee tevoorschijn haalde en zijn tirade voortzette terwijl hij $ 100 biljetten naar hem gooide, sommige zelfs in het water.

Miljonair toonde zijn geslachtsdeel aan de kustwacht

Holt vertelde dat Rogers hem beledigde vanwege zijn minimumloon baan en zijn algehele status, onder andere door te beweren dat hij niemand was en niets bereikte met zijn werk. Rogers dreigde zelfs dat hij connecties had om het leven van Holt te veranderen en te ruïneren. Opmerkelijk is dat Rogers tijdens zijn tirade zijn geslachtsdeel toonde aan de kustwacht. Het incident trok de aandacht van omstanders en hoewel sommigen wellicht geschokt waren door de agressieve uitbarsting van Rogers, hielden anderen zich afzijdig, mogelijk uit vrees voor escalatie.

Na het incident is Ace Rogers gedwongen om spijt te betuigen voor zijn daden. Hij bracht een verklaring uit waarin hij de gebeurtenissen betreurde en zijn excuses aanbood aan iedereen die getuige was van het voorval. De politie werd opgeroepen naar de jachthaven, maar arriveerde nadat Rogers al was vertrokken. Ze namen verklaringen af van omstanders. Het publiek reageerde verdeeld op het incident, met gevoelens van verontwaardiging en medeleven richting de minimumloonwerker die Rogers zijn woede moest doorstaan. Het feit dat Rogers zich verontschuldigde kan enige verzachting bieden, maar het is waarschijnlijk dat zijn acties nog lang herinnerd zullen worden.