Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een Lamborghini jacht eruit zou zien? Zoek niet verder, want we bieden u een exclusieve rondleiding. Bekend om hun extravagante en top-of-the-line ontwerpkenmerken, zet Lamborghini met de Tecnomar voor Lamborghini 63-jacht deze traditie voort op zee. Met een prijskaartje van $4 miljoen, twee V12-motoren en een interieur dat luxe uitstraalt, is dit jacht een meesterwerk op het water.

Ongeëvenaarde kracht en snelheid van de Tecnomar Lamborghini 63

Dit Lamborghini-jacht, officieel genaamd de Tecnomar voor Lamborghini 63, is een toonbeeld van kracht en snelheid. Achterin het jacht bevinden zich twee V12-motoren, elk met een vermogen van 2.000 pk. Dit zorgt voor een indrukwekkende voortstuwing op het water, vergelijkbaar met de opwindende ervaring van het rijden in een Lamborghini-supercar op het asfalt. Met een stuurwiel dat rechtstreeks uit een Lamborghini-wagen lijkt te komen en twee start/stop-knoppen, biedt het jacht een unieke rijervaring op zee.

Tecnomar Lamborghini 63

Luxe tot in de kleinste details

De luxe van de Tecnomar voor Lamborghini 63 strekt zich uit tot elk aspect van het jacht. Het interieur is uitgerust met een koolstofvezel badkamer, inclusief een koolstofvezel wastafel en toilet, en biedt daarmee een unieke stijl die nergens anders te vinden is. Naast de en suite slaapkamer met moderne voorzieningen is er een tweede slaapkamer die ook als lounge kan dienen. Deze ruimtes voldoen aan de hoogste specificaties en afwerkingsniveaus, consistent met de rest van het jacht.

Stefano Rutigliano, strategiedirecteur van Automobili Lamborghini, benadrukt de trots die het bedrijf voelt bij het zien van de essentie van het Lamborghini-DNA op zee. Het jacht symboliseert de perfecte synergie en gedeelde waarden tussen Lamborghini en The Italian Sea Group, en bewijst dat uitstekende projecten het resultaat zijn van deze samenwerking. Met de Tecnomar voor Lamborghini 63 zeilt de attitude van Lamborghini’s supersportwagens nu over de golven, een bewijs van innovatie en luxueuze overdaad.

Of u nu een fervent liefhebber bent van superjachten, een Lamborghini-enthousiasteling, of gewoon gefascineerd bent door de ultieme luxe op het water, de Tecnomar voor Lamborghini 63 is een adembenemend staaltje van wat mogelijk is wanneer twee titanen van hun respectieve werelden samenkomen. Met zijn opvallende ontwerp, ongekende snelheid en ongeëvenaarde luxe, zet dit jacht de standaard voor toekomstige innovaties op zee.