In het bruisende hart van Amsterdam biedt voormalig voetbalster Nigel de Jong een exclusieve mogelijkheid om te genieten van de hoofdstad van ons land. Deze prachtig gerenoveerde woning, met een indrukwekkende oppervlakte van circa 193 m², omvat niet alleen een uitnodigend terras aan de achterzijde dat ideaal is voor ontspanning. Echter, om in deze weelde te kunnen vertoeven, dienen huurders wel te beschikken over een behoorlijk budget, gezien de aanzienlijke huurprijs die de voormalige KNVB-directeur vraagt voor zijn appartement.

Potentiële huurders moeten een behoorlijk budget hebben

Nigel de Jong, een voormalige professionele voetballer, heeft zijn stempel gedrukt op het wereldvoetbal met zijn indrukwekkende carrière en prestaties. Als voetballer heeft hij op het hoogste niveau gespeeld voor clubs zoals Ajax, Hamburger SV, Manchester City, AC Milan en LA Galaxy. Zijn grootste successen omvatten onder meer het winnen van de Premier League met Manchester City en de UEFA Champions League met AC Milan. Daarnaast heeft hij ook voor het Nederlands elftal gespeeld en heeft hij deelgenomen aan meerdere grote internationale toernooien, waaronder het WK. Na zijn voetbalcarrière heeft De Jong de overstap gemaakt naar een leidinggevende functie en is hij momenteel werkzaam als directeur bij de KNVB, waar hij zijn passie voor voetbal inzet om het Nederlandse voetbal verder te ontwikkelen.

Appartement Nigel de Jong

Bron: Funda

Volgens Bekende Buren is het luxe appartement van Nigel de Jong in het hart van Amsterdam aangeboden voor een stevige huurprijs. Voor de prachtig gerenoveerde woning van circa 193 m², compleet met een uitnodigend terras aan de achterzijde en een handige lift, dienen potentiële huurders een behoorlijk budget te hebben. De vraaghuur bedraagt namelijk € 7000 per maand, wat een flinke som geld is. Bovendien wordt van huurders verwacht dat ze een eenmalige waarborgsom van € 14.000 op tafel leggen.

Appartement van Nigel de Jong beschikt over uitnodigend terras aan de achterzijde

Voor deze flinke som geld krijgt u volgens Funda echter wel waar voor uw geld. Als u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een ruime hal die uitnodigt tot ontdekken. Via het trappenhuis of de handige lift bereikt u de derde verdieping, waar u direct de woning binnenstapt. De ruime overloop leidt u naar de eerste twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde, met aangrenzend een heerlijk terras waar u kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht. Aan de voorzijde van de woning komt u bij de andere twee slaapkamers, ook ruim van opzet. Tussen deze slaapkamers bevindt zich een tweede badkamer, compleet met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Een plek van luxe en comfort, waar u zich direct thuis zult voelen.

Appartement Nigel de Jong

Bron: Funda

Als u de trap naar boven neemt naar de vierde verdieping, vindt u hier de royale en lichte woonkamer. Hier kunt u ontspannen bij de open haard en genieten van de prachtige raampartijen die een panoramisch uitzicht bieden over de stad. De luxe keuken, voorzien van alle moderne gemakken zoals een kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellig samenzijn. Naast de keuken bevindt zich een inpandige berging met wasruimte en een apart toilet voor extra gemak. Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt en biedt alle comfort dat u zich maar kunt wensen.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via de website van Funda.