Joël Borelli, de befaamde Nederlandse pianist, heeft besloten zijn weelderige villa in het schilderachtige Oisterwijk te koop aan te bieden voor een opvallend lagere prijs. Met een korting van maar liefst € 700.000, biedt Joël Borelli een unieke kans aan potentiële kopers om een stukje van zijn exclusieve levensstijl te bemachtigen. De villa, met een indrukwekkend uitzicht op de natuur en een perceel van ruim 12.000 m², biedt luxe voorzieningen zoals een wellnessruimte met jacuzzi en binnenzwembad, vijf slaapkamers, een fitnessruimte en een thuisbioscoop op de tweede verdieping.

 € 700.000 korting op miljoenen villa Joël Borelli

In juni 2022 plaatste pianist Joël Borelli, bekend van zijn optredens bij Crazy Piano’s op Scheveningen en als de meest gevraagde pianist van Nederland, zijn luxueuze villa in Oisterwijk te koop voor een oorspronkelijke vraagprijs van € 3.950.000 via Funda. Hoewel Borelli ooit de woning voor € 1.575.000 verwierf, met een hypotheek van 1.509.000 euro, leek een potentiële winst van 2,4 miljoen euro in het verschiet te liggen. Echter, onlangs heeft Borelli volgens Bekende Buren de vraagprijs met een aanzienlijke € 700.000 verlaagd naar € 3.250.000, waardoor zijn potentiële opbrengst nu beperkt blijft tot maximaal € 1.675.000.

Joël Borelli

Bron: Funda

De villa, die eerder te koop stond voor € 3.950.000, heeft werkelijk waar alles te bieden. Vanuit vrijwel elke hoek van de woning wordt u getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de weelderige tuinen en de omringende natuur, terwijl de privacy van elke ruimte zorgvuldig gewaarborgd blijft. De open plattegrond op de begane grond creëert een naadloze verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en woonkeuken, waarbij de keuken is uitgerust met de beste apparatuur om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Naast deze luxe voorzieningen biedt de begane grond tevens twee werkkamers en een uitgebreide wellnessruimte compleet met jacuzzi en binnenzwembad, wat de ervaring van exclusief wonen naar nieuwe hoogten tilt.

Ruime fitnessruimte om aan uw gezondheidsdoelen te werken

Opnieuw wordt u verwelkomd door overvloedig daglicht en een unieke, maar praktische indeling. Met vijf slaapkamers en drie badkamers biedt deze etage alle benodigde voorzieningen voor een jong gezin. Naast de slaapvertrekken beschikt de eerste verdieping ook over een ruime fitnessruimte, waardoor het gemakkelijk is om aan uw gezondheidsdoelen te werken zonder het comfort van thuis te hoeven verlaten. De tweede verdieping van de villa biedt een veelzijdige ruimte die u naar wens kunt benutten. Of het nu gaat om het creëren van een thuisbioscoop voor ontspannen filmavonden met familie en vrienden, of om andere gewenste toepassingen, deze verdieping biedt ruimte voor creativiteit en comfort.

Joël Borelli

Bron: Funda

Ten slotte, het souterrain van de villa, onthult een wereld van mogelijkheden. Hier vindt u een volwaardige wijnkelder met proeflokaal, perfect voor het ontvangen van gasten en het delen van zeldzame wijnen. Daarnaast biedt het souterrain een parkeerkelder voor meerdere personenauto’s, waardoor uw voertuigen veilig en uit het zicht zijn gestald, evenals voldoende bergruimte om al uw bezittingen georganiseerd te houden.