Als een van de meest invloedrijke figuren in de hedendaagse muziekindustrie, blijft Rihanna ook buiten het podium indruk maken. Haar recente beslissing om haar penthouse in Los Angeles, minder dan een jaar na aankoop, weer te verkopen is niet alleen nieuwswaardig, maar werpt ook een licht op haar zakelijk inzicht en de luxe levensstijl die ze leidt. Dit artikel neemt u mee door de details van dit adembenemende eigendom, de exclusieve voorzieningen en geeft een inkijkje in het leven tussen beroemdheden in The Century.

Rihanna zet haar luxueuze penthouse voor miljoenen in de verkoop

Minder dan twaalf maanden nadat Rihanna een penthouse kocht voor $ 21 miljoen, heeft ze besloten het weer te koop te zetten met een vraagprijs van net geen $ 25 miljoen. Het appartement bevindt zich op de 40e verdieping van The Century, een imposante wolkenkrabber die meer biedt dan alleen woongenot. Met meer dan 9.000 vierkante meter aan leefruimte biedt het penthouse ongeëvenaarde luxe en privacy hoog boven de drukte van Los Angeles. De luxe residentie behoorde in het verleden toe aan Matthew Perry. De Friends-acteur overleed in oktober 2023 op slechts 54-jarige leeftijd.

Wat maakt het penthouse zo speciaal?

Het interieur spreekt boekdelen over de smaak en stijl van zijn eigenaren. Dit specifieke penthouse pronkt met op maat gemaakte accenten die elke ruimte uniek maken. Rihanna en haar vrienden kunnen genieten van ongelooflijke uitzichten dankzij vier aparte buitenterrassen en ontspannen in hun eigen geluiddichte bioscoop of uitgebreide master suite met talrijke voorzieningen. Daarnaast biedt The Century faciliteiten zoals 24/7 conciërgeservice, bewaking, een buitenzwembad, weelderige tuinen, een privérestaurant en conferentiezalen allemaal ontworpen om aan elke denkbare behoefte te voldoen.

Beroemde buren en financiële prestaties

The Century is duidelijk een trekpleister voor beroemdheden; zo wonen Denzel Washington alsook Terry en Heather Dubrow hier ook. Dat Candy Spelling haar penthouse net boven dat van Rihanna heeft gekozen als thuisbasis bevestigt verder de allure van deze locatie onder high-profile individuen. Terwijl Rihanna naar verluidt nooit permanent naar het penthouse is verhuisd zij bezit namelijk nog meer exclusief vastgoed onderstreept haar financiële succes wellicht waarom vastgoedinvesteringen zoals deze binnen haar bereik liggen. Als ’s werelds rijkste vrouwelijke muzikant volgens Forbes met een nettowaarde van $ 1,4 miljard lijkt Rihanna’s vermogen alleen maar te groeien.

Terwijl Rihanna’s besluit om haar L.A.-penthouse weer op de markt te brengen misschien verrassend komt minder dan een jaar na aankoop ervan laat dit ons zien hoe snel bewegingen plaatsvinden binnen het segment luxe vastgoed onder beroemdheden. Haar keuze voor The Century toont niet alleen aan wat topklasse vastgoed moet bevatten, maar benadrukt ook hoe dergelijke eigendommen dienen als statussymbolen binnen hun luxueuze levensstijlen.