In het chique Palm Beach nabij Fort Lauderdale in Florida, waar luxe en rijkdom overal te zien zijn, pronkt een enorm jacht dat de aandacht trekt van zelfs de meest ervaren jachtspotters. Het imposante superjacht Multiverse van miljardair Yuri Milner, voorheen bekend als Ulysses onder zijn voormalige eigenaar, de Nieuw-Zeelandse miljardair Graeme Hart, heeft wereldwijd de aandacht getrokken met zijn verbluffende verschijning. Deze reus van $ 275 miljoen, gebouwd door Kleven in Noorwegen, overstijgt alles om zich heen met zijn imposante lengte van 381 voet en 6862 GT. Met zijn indrukwekkende aanwezigheid en een overvloed aan luxe voorzieningen, belichaamt het ‘Multiverse’ jacht niet alleen de grenzeloze rijkdom van zijn eigenaar, maar ook de buitensporige levensstijl van de superrijken.

Superjacht van tech-miljardair beschikt over helikopterplatform

Yuri Milner, een opvallende figuur in de wereld van technologie en investeringen, heeft zijn stempel gedrukt als een van ’s werelds invloedrijkste investeerders en filantropen. Met een geschat vermogen van $ 5,9 miljard heeft Milner een indrukwekkende carrière achter de rug als durfkapitalist en ondernemer. Hij staat bekend om zijn vroege investeringen in toonaangevende technologiebedrijven zoals Facebook, Twitter, Spotify en Airbnb via zijn durffonds DST Global. Als voormalig natuurkundige heeft Milner een scherp inzicht in de technologische trends die de wereld vormgeven en heeft hij een reputatie opgebouwd als een visionaire investeerder. De miljardair is de eigenaar van een wel heel bijzonder superjacht. Het schip van 6862 GT is ontworpen voor langdurige reizen en is rijkelijk uitgerust met diverse voorzieningen.

Superjacht Multiverse

Met een overvloed aan tenders, een helikopterplatform en een scala aan waterspeelgoed aan boord, is het Multiverse-jacht uitgerust voor ultiem plezier tijdens avontuurlijke reizen naar onontdekte locaties over de hele wereld. Aan boord van het Multiverse jacht is geen gebrek aan weelderige voorzieningen die het tot een waar paradijs op zee maken. Omdat het een ultramodern ontdekkingsjacht is, wordt het geleverd met een groot aantal waterspeelgoed, waaronder motorfietsen, buggy’s, jetski’s en meer. Terwijl de boeg van het schip vol zit met kleinere vaartuigen en tenders die klaarstaan om gasten te vervoeren, onthult de achterkant van het jacht een overvloed aan luxe en comfort.

Wijnbar, bioscoop, sauna en fitnessruimte aan boord van de Multiverse

Aan boord van het Multiverse-superjacht van de miljardair bevinden zich uitgestrekte loungeruimtes, een prachtig zwembad en eersteklas voorzieningen die een oase van ontspanning en plezier vormen voor degenen die genieten van het leven op zee. Binnenin het jacht worden gasten verwend met een scala aan faciliteiten, waaronder een sfeervolle wijnbar, een bioscoop om films in stijl te bekijken, een ontspannende sauna en een goed uitgeruste fitnessruimte voor degenen die hun trainingsroutine willen bijhouden. Deze luxueuze voorzieningen zijn ontworpen om het ultieme verblijf op zee te bieden, waar comfort en plezier samenkomen in een ongeëvenaarde setting van weelde en elegantie.

Het imposante Multiverse-superjacht van de miljardair heeft de ogen van vele voorbijgangers gevangen. De voorbijhangers hadden niet verwacht een superjacht tegen te komen met twee kleinere boten aan boord, zelfs op een locatie als Fort Lauderdale. Fort Lauderdale staat bekend als het ‘Venetië van Amerika’. Hier liggen meer dan 50.000 boten en jachten, waardoor het een ware hotspot is voor liefhebbers van maritieme pracht en praal. Fort Lauderdale staat vooral bekend om zijn aantrekkingskracht op superjachten, met jaarlijks niet minder dan 2000 van deze imposante vaartuigen die door de waterwegen varen, vanwege het gemak waarmee ze kunnen aanmeren en de luxe voorzieningen die de stad biedt voor eigenaren en bemanningen.