In de bruisende waterwijk van Rotterdam Nesselande pronkt een luxueuze residentie met een adembenemend uitzicht op de serene Eendragtspolder en strategisch gelegen aan de rand van de exclusieve villawijk, biedt deze woning een zeldzame kans op een leven doordrenkt met weelde en ontspanning. Deze prachtige woning, gebouwd in 2019 op een royaal perceel van 501 m² eigen grond, belooft een harmonieuze samensmelting van ruimte, functionaliteit en verfijning. Maar wat deze villa echt onderscheidt, is de zorgvuldige integratie van een weelderige thuisbioscoop, waardoor entertainment een geheel nieuwe dimensie krijgt. Van epische filmavonden tot adembenemende sportevenementen, deze thuisbioscoop biedt een privéretraite voor ultiem kijkplezier.

Riant opgezette living met prachtige keuken

Deze prachtige villa staat te koop aangeboden op Funda voor een prijs van € 2.295.000. Voor en naast de woning strekt zich een ruime parkeergelegenheid uit, voor uw gemak en comfort, geschikt voor maar liefst 3-4 voertuigen. De hal, gekenmerkt door een majestueuze trap met eiken traptreden en glazen balustrades, nodigt u uit om verder te gaan, waarbij u direct wordt betoverd door de ambiance en het vakmanschap van deze residentie. De riant opgezette living betreedt u via dubbele, zwarte stalen deuren, waar luxe en ruimte samensmelten in een adembenemende ervaring. Deze uitnodigende leefruimte strekt zich maar liefst 16 meter uit, gedecoreerd met een prachtige eiken visgraatvloer die getuigt van tijdloze klasse. Terwijl uw ogen zich vergapen aan de hoogwaardige afwerking van de wanden en plafonds, wordt uw aandacht getrokken naar de weids opgestelde keuken, een waar paradijs voor de culinaire fijnproever onder u.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

Hier, in deze gastronomische omgeving, staat een keuken centraal die is uitgerust met alle denkbare apparatuur, inclusief niet één, maar twee inductiekookplaten, perfect voor het creëren van culinaire meesterwerken. Als een toegevoegde bonus vindt u een handige bijkeuken met een deur naar buiten, waardoor het moeiteloos is om zowel binnen als buiten te manoeuvreren, terwijl u geniet van uw dagelijkse activiteiten.

Villa op Funda met een fitness en een thuisbioscoop

Buiten wordt u begroet door de weelderige tuin, omringd door een groene ‘schutting’ die rust en privacy belooft. Hier vindt u de kroonjuweel van het buitenleven, de tuinkamer met een buitenkeuken achter de berging, volledig afsluitbaar met een glazen wand en voorzien van verwarmingselementen om het hele jaar door van te genieten. Terwijl u zich verplaatst over de steiger, kunt u zich laten betoveren door de serene omgeving, wetende dat uw eigen sloep hier rustig op u wacht. Aan de voorkant van de woning vindt u een heerlijk plekje, waar u kunt genieten van de ochtendzon en verkoeling kunt vinden tijdens warme dagen, een perfecte aanvulling op het buitenleven dat deze woning te bieden heeft.

Luxueuse villa met thuisbioscoop te koop aangeboden via Funda

Bron: Funda

Het indrukwekkende souterrain, een oase van veelzijdigheid en luxe. Hier ontvouwt zich een verfijnde wereld van mogelijkheden in de villa, met een ruimte gewijd aan fitness, een thuisbioscoop voor een filmische ervaring en daarnaast een multifunctionele ruimte die zich aanpast aan uw behoeften. De hoogwaardige afwerking, van de tegelvloer tot het stucwerk en behang, versterkt de ambiance van elegantie. Een royale berging completeert deze ondergrondse schat, waardoor dit souterrain een perfecte aanvulling vormt op het luxueuze leven dat deze woning biedt.

Vijf slaapkamers met eigen badkamers

Op de eerste verdieping van deze weelderige residentie vindt u een verfijnde overloop, compleet met een separaat toilet en toegang tot de verschillende vertrekken. Aan de achterzijde bevinden zich twee luxueuze slaapkamers, met inbouwkasten en toegang tot het prachtige dakterras. Een van deze slaapkamers geniet van het extra voordeel van een eigen badkamer, compleet met een inloopdouche en een royaal badkamermeubel. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, waarvan een momenteel in gebruik is als wasruimte. Alle kamers zijn voorzien van verfijnde eiken visgraatvloeren, stucwerk wanden en plafonds en zijn uitgerust met airconditioning voor ultiem comfort.

Luxueuse villa met thuisbioscoop te koop aangeboden via Funda

Bron: Funda

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruimte die oorspronkelijk niet was bedoeld als slaapkamer, maar door zijn indrukwekkende omvang is het een voor de hand liggende keuze. Met een overvloed aan daglicht dat door de grote dakkapel stroomt, wordt deze kamer een oase van sereniteit en comfort. Geniet van de verfijnde afwerking van de eiken visgraatvloeren en stucwerk wanden en plafonds, terwijl u profiteert van moderne gemakken zoals airconditioning en een technische ruimte met een cv-installatie en ventilatiesysteem. Deze ruimte belichaamt de essentie van luxe en functionaliteit en biedt een perfecte aanvulling op het algehele comfort van deze prachtige woning.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.