Marcus Rashford, de getalenteerde voetballer van Manchester United, heeft zijn zwaar beschadigde Rolls-Royce na een ernstig ongeval verkocht voor maar liefst 214.500 euro. Deze Rolls-Royce, ooit een pronkstuk van Rashford’s autocollectie, werd eind september bijna total loss gereden, maar heeft dankzij een online veiling een nieuw leven gekregen. Interessant genoeg werd de nieuwe eigenaar van deze door ongeluk getroffen luxewagen niemand minder dan YouTuber Matt Armstrong, die de wagen voor een fractie van de oorspronkelijke waarde heeft verworven.

YouTuber koopt Rolls-Royce van Marcus Rashford voor slechts € 214.500

Op een noodlottige dag eind september onderging de luxueuze Rolls-Royce van Marcus Rashford een verwoestende klap, waardoor het voertuig bijna total loss raakte. Tijdens zijn terugreis van het trainingscomplex van Manchester United botste Rashford met zijn Rolls-Royce tegen een verkeerseiland, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan de auto, vooral aan de linkerkant. Het schokkende incident verspreidde zich snel via sociale media, waarbij beelden van de zwaar beschadigde wagen al snel viraal gingen. Ondanks de emotionele impact van het ongeval bleef Rashford ongedeerd, geholpen door zijn ploeggenoot Bruno Fernandes die ter plaatse kwam om bijstand te verlenen. Hoewel er geen ambulance nodig was, was de schade aan de Rolls-Royce onmiskenbaar ernstig.

Echter, wat voor sommigen misschien het einde van de weg leek voor deze luxueuze wagen, bleek voor anderen een nieuwe kans. De Rolls-Royce, ooit een trotse aanwinst in Rashford’s autocollectie, kreeg een nieuw leven dankzij een onverwachte wending. De auto van de voetballer kwam terecht op een online veiling. Tijdens deze veiling verwierf YouTuber Matt Armstrong de wagen voor het verrassende bedrag van € 214.500.

Na enkele dagen startte de auto alweer

Voor Matt Armstrong was de aankoop van de zwaar beschadigde Rolls-Royce niet alleen een kans om een ​​unieke auto te bezitten, maar ook een uitdaging om deze weer tot leven te brengen. Bij het ontvangen van de auto, werd al snel duidelijk hoe groot de schade was. De linkerkant van de wagen was een waar wrak, zonder enige vorm van herkenbare bumper. Armstrong besefte al snel dat het herstellen van de wagen geen eenvoudige taak zou zijn, vooral toen hij een kijkje nam onder de auto en zag dat er weinig over was van de ophanging. Ondanks deze ontmoedigende aanblik was er echter één lichtpuntje, de teller stond nog maar op 1000 miles of 1600 kilometer, wat suggereert dat de motor van de auto nog relatief weinig was gebruikt.

Met vastberadenheid en toewijding ging Armstrong aan de slag om de Rolls-Royce weer rijklaar te maken. Na enkele dagen van intensief werk slaagde hij erin om de wagen weer operationeel te krijgen, zij het met de nodige uitdagingen. Hoewel de Rolls-Royce nog steeds aanzienlijke schade vertoonde, slaagde Armstrong erin om de auto weer in beweging te krijgen, wat een bewonderenswaardige prestatie is gezien de omvang van de schade. Nu moet de YouTuber nog even flink aan de slag met de schade en dan is hij de eigenaar van een prachtige Rolls-Royce.