Mediapersoonlijkheid Dave Roelvink heeft zijn appartement in het Noord-Hollandse Landsmeer in de verkoop gezet. De vraagprijs bedraagt € 369.511. Mocht de verkoop met dat bedrag slagen, gloort voor Roelvink een winst van bijna anderhalve ton.

Dave Roelvink hoopt op bijna anderhalve ton winst met verkoop van appartement

We kennen Dave Roelvink natuurlijk als de zoon van Dries. Hij staat te boek als mediapersoonlijkheid, model en dj. Zijn broer is Donny Roelvink. Dave’s doorbraak kwam toen hij meedeed aan verschillende tv-programma’s, waaronder Expeditie Robinson. Hierdoor kreeg hij nationale bekendheid en legde hij de basis voor zijn succesvolle carrière. Naast zijn tv-optredens heeft Dave ook naam gemaakt als model en dj, waarbij hij optredens verzorgde op verschillende evenementen en feesten.

Appartement Dave Roelvink

Roelvink resideerde jarenlang in een appartement in Landsmeer. Die woning heeft hij echter niet meer nodig, nu hij een appartement aan de P.C. Hooftstraat huurt. De woning staat te koop voor € 369.511. Volgens Bekende Buren kocht hij het appartement in 2017 voor een prijs van € 227.100 en liet er een hypotheek op vestigen van € 229.371. Als Roelvink het dus voor de beoogde vraagprijs weet te verkopen, ligt er een winst van zeker € 140.000 voor hem in het verschiet.

Appartement met woonoppervlak van 61 m²

Voor dat bedrag krijgt de nieuwe bewoner een mooi appartement op de benedenverdieping van appartementencomplex ‘Het Pakhuys’ onder de rook van Amsterdam, vlak bij het pittoreske dorpscentrum van Landsmeer, en met een woonoppervlak van 61 m². Er zijn twee kamers, waarvan één slaapkamer en één badkamer.

Appartement Dave Roelvink

In de riante woonkamer, die is vergroot doordat de tweede slaapkamer er ooit bij getrokken is, is tevens een luxe woonkeuken te vinden, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Het appartement is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming.

Ook de badkamer en slaapkamer zijn erg ruim en volgens de advertentie met mooie materialen afgewerkt. De badkamer beschikt onder meer over een inloopdouche, toilet en wastafel.