Femke Bol is zonder twijfel de sportvrouw van dit moment. De 24-jarige Amersfoortse rijgt op de atletiekbaan overwinning na overwinning na elkaar, en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Zo heeft ze tonnen stukgeslagen op een prachtige twee-onder-een-kapwoning in het Gelderse dorp Heelsum.

Femke Bol is de sportvrouw van dit moment

Femke Bol (23 februari 2000) is een Nederlandse atlete afkomstig uit Amersfoort, die gespecialiseerd is in de 400 m en 400 m horden. Sinds enkele jaren hoort ze in die segmenten bij de absolute wereldtop. Zo wist ze zich in 2021 te kronen tot wereldkampioen indoor 400 m en tot Europees kampioene op de 4×400 meter, een kunstje wat ze in 2023 ook flikte. In 2022 wist ze ook nog eens de Europese titel van 400 meter horden in de wacht te slepen. Anno 2024 mag ze zichzelf wereldkampioen 4×400 meter en Nederlands kampioen 400 meter noemen. Bizarre resultaten voor zo’n jonge atlete.

Woning Femke Bol

Bron: Bekende Buren

Haar indrukwekkende prestaties hebben Bol allesbehalve windeieren gelegd, zo getuige haar meest recente aankoop. Volgens Bekende Buren heeft ze namelijk € 615.000 neergeteld voor een prachtige twee-onder-een-kapwoning in het Gelderse Heelsum gekocht. De vraagprijs zou op € 579.000 hebben gelegen, waardoor de atlete dus zeker € 36.000 meer heeft betaald. Ook liet zij er een hypotheek van € 400.000 op vestigen.

Wat krijgt ze voor dat bedrag?

Voor dat bedrag dat in de tonnen loopt krijgt ze een woning op een locatie die wordt bestempeld als “de mooiste straat van Heelsum.” De woonoppervlakte bedraagt 166 m² en beschikt over in totaal zes kamers, waaronder vier slaap, één bad- en één tuinkamer. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Woning Femke Bol

Bron: Bekende Buren

De riante keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, alsook een kookeiland. De tuinkamer geeft toegang tot de ruime zijtuin. De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. De woning beschikt tevens over vloerverwarming en 21 zonnepanelen.

De woning is gesitueerd tussen de prachtige bossen van het landgoed Quadenoord, het Renkumse Beekdal – waar ze dus lekker kan trainen – en de uiterwaarden van de Nederrijn bevinden zich ook op korte afstand.